Lapseki Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Yeni Yıla Müzikle Başladı

Lapseki Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Şef Fikret Toksözlü yönetiminde 2024 yılının ilk konserini Sosyal Tesisler 2'de gerçekleştirdi.

945

Lapseki Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, 2024 yılının ilk konserini Sosyal Tesisler 2'de gerçekleştirdi. Şef Fikret Toksözlü önderliğinde sahne alan koronun seslendirdiği Türk Sanat Müziği eserleri, izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Büyük İlgiyle Karşılandı

Vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle izlenen konserde, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve eşi Hacer Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Engin ve eşi Sevda Engin, Lapseki Halk Eğitim Müdürü Zafer Çelik, ÇOMÜ Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Dr. Oğuz Karatay, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Aygün gibi önemli isimler de programa katıldı.

Teşekkür ve Takdirler

Konser sonrasında Lapseki Belediye Başkanı Yılmaz, koronun üyelerine teşekkür ederek çiçek ve hediyelerini takdim etti. Etkinlik, sanat ve müzik dolu bir akşam geçiren izleyiciler tarafından memnuniyetle karşılandı ve Lapseki'nin kültürel hayatına önemli bir katkı sağladı.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş