Kızılcık Şerbeti’nde Şok Gelişme! Abdullah Bey Öldü Mü?

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde büyük sürpriz! Başrol oyuncusu Abdullah Bey, kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Alev’in geri dönüşü, Nilay’ın hamileliği ve Ömer’in itirafı, aileyi sarsacak.

5494

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde heyecan dorukta. Dizinin başrol oyuncusu Settar Tanrıöğen’in canlandırdığı Abdullah Bey, kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Peki, Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah Bey ölüyor mu? İşte dizinin son bölümünde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı…

Kızılcık Şerbeti’nde Kalp Krizi Şoku!

Kızılcık Şerbeti’nin 47. bölümünde izleyicileri şaşırtan bir gelişme yaşandı. Dizinin sevilen karakteri Abdullah Bey, Alev ile yaşadığı aşkın sonuçlarına dayanamayarak kalp krizi geçirdi. Alev’in yurt dışına gitmesi, ailesi ve iş yerindeki otoritesinin sarsılması, Abdullah Bey’i derinden etkiledi. Otel odasında yalnız başına kalan Abdullah Bey, yere yığılıp kaldı. Onu merak eden kardeşi Ömer, odasına geldiğinde Abdullah Bey’i baygın halde buldu ve hemen hastaneye götürdü. Abdullah Bey’in hayati tehlikesi devam ediyor.

Kızılcık Şerbeti’nde Aile Birliği

Abdullah Bey’in hastaneye kaldırılması, tüm aile fertlerini bir araya getirdi. Abdullah Bey’in karısı Pembe, onu affettiğini söyledi ve yanından ayrılmadı. Kızları Nilay ve Doğa da babalarının durumundan endişelendi. Abdullah Bey’in kardeşi Zülkar da onu yalnız bırakmadı. Alev ise yurt dışından geri döndü ve Abdullah Bey’i görmek istedi. Ancak aile üyeleri ona tepki gösterdi ve onu suçladı. Alev, Abdullah Bey’in kendisini sevdiğini ve onun için döndüğünü söyledi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş