Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer boşanıyor mu? İşte şok gerçek!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin boşanacağı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki, bu iddialar doğru mu? Ünlü çiftten açıklama geldi mi? İşte detaylar…

5576

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve moda tasarımcısı Başak Dizer, 2016 yılında Paris’te dünyaevine girmişti. Çiftin geçtiğimiz yıl Kurt Efe adında bir oğlu olmuştu. Mutlu bir evlilik sürdüren çiftin arasının açıldığı ve boşanma kararı aldığı öne sürüldü. Peki, bu iddiaların kaynağı ne? Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer boşanıyor mu? İşte merak edilenler…

Boşanma iddialarının kaynağı ne?

Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünü Serenay Sarıkaya ile paylaştığı Aile dizisindeki öpüşme sahneleri, boşanma iddialarının fitilini ateşledi. Bazı magazin siteleri ve programları, Başak Dizer’in eşinin dizideki yakınlaşmalarından rahatsız olduğunu ve “tekrarı olursa boşanırım” dediğini iddia etti. Bu iddialar sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Kıvanç Tatlıtuğ’dan açıklama geldi

Boşanma iddiaları üzerine Kıvanç Tatlıtuğ cephesinden jet açıklama geldi. Ünlü oyuncu, Söylemezsem Olmaz programına yaptığı açıklamada, “Evde de sette de keyifler çok yerinde. Her projede tekrarlanan bu uydurma magazin haberini kaale bile almıyoruz” dedi. Tatlıtuğ, böylece boşanma iddialarını yalanlamış oldu.

Çiftin mutlu anları

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, boşanma iddialarına aldırış etmeden mutlu birlikteliklerini sürdürüyor. Çift, sosyal medya hesaplarından birlikte oldukları anlara ait fotoğraflar paylaşıyor. Tatlıtuğ ve Dizer, oğulları Kurt Efe ile birlikte tatil yaparken, arkadaşlarıyla eğlenirken ve evde vakit geçirirken görüntüleniyor. Çiftin hayranları da bu paylaşımlara beğeni ve yorum yağdırıyor.

(Erhan Taylan)

Paylaş