Kıvanç Talu ve Beril Talu yakalandı

Sosyal medyada ‘Var Böyle Tipler’ kanalıyla ünlenen Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, yatırım vaadiyle insanları dolandırarak yaklaşık 150 milyon lira vurgun yaptıkları iddiasıyla aranıyordu. Çiftin mağdur ettiği kişiler, polise başvurarak şikayetçi olmuştu.

1841

‘Var Böyle Tipler’ kanalıyla tanınan sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun, yatırım vaadiyle insanları dolandırarak yaklaşık 150 milyon lira vurgun yaptıkları ve yurt dışına kaçtıkları öne sürülmüştü. Çiftin dolandırdığı iddia edilen kişiler, polise şikayette bulunmuştu.

Polis Operasyonuyla Yakalandılar

Şikayetler üzerine harekete geçen polis ekipleri, Kıvanç Talu ve Beril Talu’nun izini sürdü. Çiftin yurt dışına çıkmadıkları, İstanbul’da bir otelde saklandıkları belirlendi. Polis, otelde düzenlediği operasyonla Kıvanç Talu ve Beril Talu’yu gözaltına aldı.

Soruşturma Devam Ediyor

Kıvanç Talu ve Beril Talu, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çiftin, çok sayıda kişiyi dolandırdıkları ve paraları yurt dışına transfer ettikleri iddia ediliyor. Soruşturma kapsamında çiftin mal varlıklarına da el konuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş