KALE Grubu, 67'nci yılda 100 çocuğu sünnet ettirdi

Kale Grubu’nun 67.kuruluş yıl dönümü kutlamaları, firmanın temellerinin atıldığı Çan ilçesinde geleneksel sünnet töreni de gerçekleştirildi. Üçüncü kuşağın sünnet olduğu törenlerde toplam sünnet olan çocuk sayısı 16 bini geçti.

977

2016’da hayatını kaybeden Türk sanayiinin duayenlerinden İbrahim Bodur’un, 27 Temmuz 1957’de temellerini attığı Kale Grubu’nun 67. kuruluş yıl dönümü ve geleneksel Seramik Bayramı dolayısıyla etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Çan ilçesinde kurulu Kale Seramik Fabrikalarındaki törene Kale Grubu Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı (CEO) Zeynep Bodur Okyay, Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, MHP Çan İlçe Başkanı Barış Aksoy, Kale Grubu Üst düzey yöneticileri, Kaleseramik Çalışanları, yerli ve yabancı misafirler ile Çan halkı katıldı.

Kuruluşundan bu yana 16 bin çocuğun sünnetinin gerçekleştiği fabrikalarda bu yıl, Çan’da 100 çocuk sünnet ettirildi. Bu yılki sünnet ettirilen çocuklar ile birlikte 16 binin üzerinde çocuğun sünnet ettirildiği Kale Grubu’nda sünnet olan çocuklara Kale Grubu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay tarafından çeşitli hediyeler verildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş