Güzel kente yeni bir soluk getiriyor

Çanakkale'nin tanınan isimlerinden Tuğberk Güzel, Vita Longa Cafe adlı yeni işletmesini Çanakkale halkının hizmetine sundu.

1011

CHP Çanakkale Gençlik Kolları İl Başkanı ve milletvekili adayı Tuğberk Güzel, şehre yeni bir soluk getirerek "Vita Longa Cafe"yi hizmete açtı. Geçmişte gençlik kollarındaki başarılarıyla bilinen Güzel, şimdi iş dünyasında da adından söz ettiriyor. Vita Longa Cafe'nin açılışı, Çanakkale'nin yeni yerleşim merkezlerinden Tekzen bölgesinde gerçekleşti. Açılışa Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Çanakkale Milletvekilleri İsmet Güneşhan ile Özgür Ceylan, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek ve CHP İl Örgütünün önde gelen isimleri katılım gösterdi.

Açılış töreninde konuşan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Güzel'in girişimcilik adımlarını takdirle karşıladıklarını belirterek, şehirdeki iş dünyasının çeşitlenmesinin kente katkı sağlayacağını ifade etti. CHP Çanakkale Milletvekilleri de Güzel'e başarılar dileyerek, işletmenin şehre ve bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş