Gelinim Mutfakta Aleyna Kimdir? Yeni Yarışmacının Hayatı Merak Konusu Oldu!

Gelinim Mutfakta programının yeni sezonunda yarışmaya katılan Aleyna Koca, güzelliği ve iddiasıyla dikkat çekiyor. Peki, Gelinim Mutfakta Aleyna kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte, yeni yarışmacı hakkında merak edilenler…

2174

Gelinim Mutfakta programına yeni katılan Aleyna Koca, hem yemek yapma becerisi hem de makyaj artisti olmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Peki, Gelinim Mutfakta Aleyna kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte, yeni yarışmacıyla ilgili merak edilen tüm detaylar…

Gelinim Mutfakta Aleyna Koca’nın Hayatı

Gelinim Mutfakta Aleyna Koca, 2001 yılında Afyonkarahisar’da doğdu. 22 yaşındaki genç yarışmacı, makyaj artisti olarak çalışıyor. 1,5 yıldır nişanlı olan Aleyna Koca, henüz evlenmedi. Kayınvalidesi Hacer Akıner ile birlikte yarışmaya katılan Aleyna Koca, Afyonkarahisar’da yaşıyor.

Gelinim Mutfakta Aleyna Koca’nın Sosyal Medya Hesabı

Gelinim Mutfakta Aleyna Koca, sosyal medyada da aktif bir şekilde paylaşımlar yapıyor. Instagram hesabından günlük hayatına, makyaj çalışmalarına ve yarışma anlarına dair fotoğraflar ve videolar paylaşan Aleyna Koca, takipçilerinden beğeni ve yorum alıyor.

Gelinim Mutfakta Aleyna Koca’nın Yarışmadaki Performansı

Gelinim Mutfakta programının 1246. bölümünde yarışmaya dahil olan Aleyna Koca, kendine güvenen ve iddialı bir kişilik olarak tanıtıldı. Yarışmada diğer gelinlerle rekabet eden Aleyna Koca, kayınvalidesi Hacer Akıner’in de desteğini alıyor. Gelinim Mutfakta Aleyna Koca, yemek yapma becerisi ve sunumuyla jüri üyelerinden puan almaya çalışıyor.

Gelinim Mutfakta programı, hafta içi her gün saat 13.30’da Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Programda, gelinler yemek yaparak kayınvalidelerinden puan alırken, kayınvalideler de gelinlerini değerlendiriyor. Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin, çeyrek altın ödülünün sahibi oluyor. Programın sunuculuğunu ise Fatih Ürek yapıyor.

(Saim Tunçman)

Paylaş