Galatasaray, Puma ile 5 Yıllık Sponsorluk Anlaşması Yaptı

Galatasaray, yeni sezon öncesi forma sponsorunu değiştirdi. Sarı-kırmızılı kulüp, Alman spor giyim markası Puma ile 2024/25 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 5 yıllık bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşma ile Galatasaray, Puma’nın en prestijli kulüplerinden biri olacak ve forma tasarımı, yan ürünler ve satış stratejisi konusunda ortak çalışacak.

2592

Galatasaray, yeni sezon öncesi forma sponsorunu değiştirdi. Sarı-kırmızılı kulüp, Alman spor giyim markası Puma ile 2024/25 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 5 yıllık bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşma ile Galatasaray, Puma’nın elit kategorisinde yer alacak ve forma tasarımı, yan ürünler ve satış stratejisi konusunda ortak çalışacak.

Puma, Galatasaray’ın Forma Sol Kolunu da Süsleyecek

Galatasaray, Puma ile yaptığı sponsorluk anlaşmasının detaylarını resmi internet sitesinden duyurdu. Buna göre, Puma, Galatasaray’ın forma sol kolunda da logo hakkını elde etti. Ayrıca, Puma, Galatasaray’ın antrenman, ısınma ve seyahat kıyafetlerini de tedarik edecek. Galatasaray, Puma ile yaptığı anlaşmanın bedelini ise açıklamadı.

Galatasaray, Puma ile Yeniden Bir Araya Geldi

Galatasaray, Puma ile yaptığı sponsorluk anlaşması ile birlikte, eski bir dostuyla yeniden bir araya geldi. Sarı-kırmızılı kulüp, daha önce 1980-1984 ve 1997-2000 yılları arasında da Puma ile çalışmıştı. Galatasaray, Puma ile yaptığı ilk anlaşma ile Türkiye’de bir ilke imza atmış ve forma reklamı kullanmıştı. Galatasaray, Puma ile yaptığı ikinci anlaşma döneminde ise, UEFA Kupası ve Süper Kupa şampiyonlukları yaşamıştı.

Galatasaray, Puma ile Yeni Başarılar Peşinde

Galatasaray, Puma ile yaptığı sponsorluk anlaşması ile yeni sezona iddialı bir giriş yapmayı hedefliyor. Sarı-kırmızılı kulüp, geçen sezon Süper Lig’de şampiyon olmuş ve Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkı kazanmıştı. Galatasaray, Puma ile birlikte hem yurt içinde hem de yurt dışında yeni başarılar peşinde koşacak.

(Saim Tunçman)

Paylaş