FİBA'da Erkek Milli Takım İspanya’ya Mağlup Oldu

Türkiye 20 Yaş Altı Erkek Milli Takımımız, FIBA 20 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü maçında İspanya’ya karşı 81-73’lük skorla mağlup oldu.

715

20 Yaş Altı Erkek Milli Takımımız, FIBA 20 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası'ndaki üçüncü maçında İspanya’ya 81-73’lük skorla mağlup oldu. Ay-yıldızlılar, turnuvanın grup aşamasını 1 galibiyet ve 2 mağlubiyetle tamamladı.

Melih Tunca, 25 sayı ve 6 asistlik performansı ile dikkat çekerken, Berke Büyüktuncel de 15 sayı ve 5 ribaund ile katkı sağladı. İspanya takımında ise Jordi Rodriguez 15 sayı kaydetti.

Millilerimiz, Berke Büyüktuncel, Özgür Cengiz, Berk Can Akın, Mehmet Efe Demirel ve Melih Tunca beşiyle başladığı müsabakanın ilk yarısını 39-36 önde tamamladı.

Grup aşamasında 1 galibiyet ve 2 mağlubiyetle ilerleyen ay-yıldızlılarımız, Son 16 Turu'nda Litvanya ile karşılaşacak. Bu önemli mücadele 17 Temmuz Çarşamba günü saat 21.30'da oynanacak.

Ay-yıldızlı ekibimiz, sahada gösterdiği mücadele ile taraftarlarının takdirini topladı. Litvanya karşısında alacakları galibiyet, takımımızı çeyrek finale taşıyacak.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş