Feyzullah Aktürk, Taha Akgül Karakucak Güreşleri'nde Başpehlivan Oldu

Çan Belediyesi güreşçisi Feyzullah Aktürk, Ankara'da düzenlenen Taha Akgül Karakucak Güreşleri'nde başpehlivanlığı kazandı. Finalde Rıza Yıldırım’ı yenerek hem unvanı elde etti hem de son model bir arabayla ödüllendirildi.

664

Çan Belediyesi güreşçisi Feyzullah Aktürk, Ankara’da düzenlenen “Taha Akgül Karakucak Güreşleri’nde başpehlivanlığı finalde Rıza Yıldırım’ı yenerek kazanırken; son model de bir arabanın sahibi oldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Spor Kulübü Başkanı da olan Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, güreşlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Cumhuriyet tarihinin en büyük Karakucak Güreşi olan ve şampiyon sporcumuz Taha Akgül’ün adını taşıyan ‘Taha Akgül Karakucak Güreşleri’ başpehlivanlığı Feyzullah Aktürk’ün kazanması ile son buldu.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’ın himayelerinde düzenlenen organizasyonda bine yakın pehlivan kol bağladı. Taha Akgül Karakucak Güreşleri başpehlivanı olan Feyzullah Aktürk başta olmak üzere dualı çayırda ter döken tüm pehlivanlarımızı tebrik ediyorum. Onursal Başkanımız Mansur Yavaş önderliğinde ata sporumuz güreşe destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş