Fenerbahçe- Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Trendyol Süper Lig 14. Hafta

Fenerbahçe - Sivasspor maçı 4 Aralık Pazartesi günü saat 20:00’da oynanacak. Mücadeleyi beIN Sports 1’den canlı izleyebilirsiniz. Fenerbahçe, liderlik koltuğunu korumak için Sivasspor’u yenmek istiyor. Sivasspor ise zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor.

2474

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Fenerbahçe, sahasında EMS Yapı Sivasspor ile karşılaşacak. Liderlik yarışında önemli bir viraj olan bu maç, futbolseverlerin merakla beklediği bir mücadele olacak. Peki, Fenerbahçe - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçla ilgili tüm detaylar ve muhtemel 11’ler…

Maçın Önemi

Fenerbahçe, Süper Lig’de 13 hafta sonunda 34 puanla ikinci sırada bulunuyor. Sarı-lacivertliler, son haftalarda gösterdikleri performansla rakiplerine gözdağı veriyor. Fenerbahçe, son 5 maçında 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı ve 13 gol atıp, sadece 3 gol yedi. Fenerbahçe, Sivasspor maçını da kazanarak, liderliğini sürdürmek ve şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmak istiyor.

Sivasspor ise Süper Lig’de 13 hafta sonunda 15 puanla 13. sırada yer alıyor. Kırmızı-beyazlılar, son haftalarda inişli çıkışlı bir grafik sergiliyor. Sivasspor, son 5 maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı ve 7 gol atıp, 6 gol yedi. Sivasspor, Fenerbahçe karşısında zorlu bir deplasmana çıkacak. Sivasspor, Fenerbahçe’yi yenerek, sürpriz yapmak ve üst sıralara tırmanmak istiyor.

Muhtemel 11’ler

Fenerbahçe: D. Livaković, İsmail Yüksek, B. Osayi-Samuel, J. Oosterwolde, Y. Akçiçek, D. Tadić, R. Kent, C. Ünder, Miguel Crespo, S. Szymański, M. Batshuayi

Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Uğur Çiftçi, S. Camara, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, C. Charisis, Burak Kapacak, Emrah Başsan, Samu Sáiz, Y. Konak, R. Manaj

Maçın Hakemi

Fenerbahçe - Sivasspor maçının hakemi Bahattin Şimşek oldu. Şimşek’in yardımcıları ise Esat Sancaktar ve Mehmet Kısal. Maçın dördüncü hakemi ise Turgut Doman olacak. Maçın VAR hakemi ise Emre Malok, AVAR hakemi ise Alper Çetin olacak.

Maçın Yayın Bilgileri

Fenerbahçe - Sivasspor maçı 4 Aralık Pazartesi günü saat 20:00’da oynanacak. Mücadeleyi beIN Sports 1’den canlı izleyebilirsiniz. Ayrıca maçın canlı anlatımını ve skor takibini Aspor ve Fotomaç sitelerinden yapabilirsiniz. Maçla ilgili son dakika haberleri, golleri, pozisyonları ve istatistikleri de buradan takip edebilirsiniz. (Saim Tunçman)

Paylaş