Fatih Terim, Panathinaikos ile anlaştı mı? İşte son durum

Yunanistan Süper Ligi’nde iddialı bir takım olan Panathinaikos, teknik direktörlük için Fatih Terim ile görüşüyor. Peki, Fatih Terim, Panathinaikos ile anlaştı mı? İşte son durum.

1517

Fatih Terim, A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray’ın unutulmaz teknik direktörlerinden biri. 70 yaşındaki tecrübeli hoca, şimdi de Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos ile anlaşmaya yakın. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Fatih Terim, Panathinaikos ile prensip anlaşmasına vardı.

Fatih Terim, yarın Atina’ya gidiyor

Fatih Terim’in yarın başkent Atina’ya gitmesi için uçuşu planlanıyor. Burada kulüp yetkilileriyle son görüşmeyi yapacak olan Fatih Terim, kesin anlaşma sağlanması durumunda 1,5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Fatih Terim, Olympiakos derbisine hazır

Fatih Terim, Panathinaikos’un başına geçmesi durumunda ocak ayında 3 kez Olympiakos derbisine çıkacak. Yunanistan Süper Ligi’nde geçen yıl normal sezonu lider bitiren Panathinaikos, play-off’ta şampiyonluğu AEK’e kaptırmıştı. Atina temsilcisi, bu sezon ise 15 haftası geride kalan ligde 34 puan toplayarak lider PAOK’un ardından 2. sırada bulunuyor. Fatih Terim, Panathinaikos’u şampiyonluğa taşıyabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

(Haber Merkezi)

Paylaş