Fadik Sevin Atasoy Hastalığı ne? Kardeşlerim Dizisi Şengül Neden Ayrıldı? Kardeşlerim Şengül Öldü mü?

ATV’nin sevilen dizisi Kardeşlerim’de Şengül karakterini canlandıran Fadik Sevin Atasoy, sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrıldı. Peki, Fadik Sevin Atasoy’un hastalığı nedir? Ünlü oyuncu hayatını kaybetti mi?

14027

Kardeşlerim dizisi, dört kardeşin hayat hikayesini anlatan bir aile dramı. Dizinin kadrosunda birçok ünlü oyuncu ve sanatçı yer alıyor. Dizide Şengül karakterini canlandıran Fadik Sevin Atasoy ise sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrıldı. Peki, Fadik Sevin Atasoy’un hastalığı nedir? Ünlü oyuncu hayatını kaybetti mi?

Kardeşlerim Şengül diziden ayrıldı mı?

Dizinin son bölümünde, Şengül karakterinin otobüs kazasında hayatını kaybettiği sahnesi izleyicileri şaşırttı. Şengül’ü canlandıran Fadik Sevin Atasoy’un diziden ayrılma sebebi ise sağlık sorunları olarak açıklandı. Yapım şirketi NGM, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Atasoy’un bir süredir tedavi gördüğünü ve dizimize ara verdiğini duyurdu. Atasoy’un hayranları, ünlü oyuncuya geçmiş olsun dileklerini iletti.

Fadik Sevin Atasoy’un hastalığı ne?

Fadik Sevin Atasoy’un ne tür bir sağlık sorunu yaşadığı ise henüz netlik kazanmadı. Bazı kaynaklara göre, Atasoy’un kalp rahatsızlığı olduğu iddia edildi. Ancak bu iddia resmi olarak doğrulanmadı. Atasoy’un sağlık durumu hakkında daha fazla bilgi verilmedi. Atasoy’un yakın zamanda sağlığına kavuşması ve ekranlara geri dönmesi umuluyor.

Fadik Sevin Atasoy hayatını kaybetti mi?

Fadik Sevin Atasoy’un öldüğüne dair çıkan söylentiler ise asılsız çıktı. Atasoy’un ölüm haberleri, dizideki karakterinin ölümüyle karıştırıldı. Atasoy, diziden ayrıldıktan sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, hayranlarını rahatlattı. Atasoy, "Merhaba sevgili dostlarım, sizlere çok teşekkür ederim. İyiyim, sağlığım yerinde. Sadece biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sizleri çok seviyorum. Kardeşlerim dizisine de başarılar diliyorum. Hepinize sevgiler" mesajını paylaştı.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş