En iyi genç futbolcu ödülüne aday Türk isim! En iyi genç futbolcu ödülüne kim aday gösterildi?

21 yaş altındaki en iyi genç futbolcuya Kopa Trophy ödülü için adaylar duyuruldu. Listede bir Türk isim yer alıyor. En iyi genç futbolcu ödülüne aday olarak hangi isim gösterildi? İşte detaylar…

671

21 yaş altındaki en iyi performans gösteren oyuncuya verilen ödül olan Kopa Trophy için adaylar duyuruldu. Ballon d’Or, sosyal medya hesabı üzerinden adayları duyurdu. Açıklanan adaylar isimlerinden Türk bir isim yer alıyor. Listede yer alan Türk isim kim? İşte detaylar…

Kopa Trophy nedir?

21 yaşın altındaki en iyi performans gösteren oyuncuya verilen bir dernek futbol ödülüdür. France Football tarafından organize ediliyor. Ödülün adı eski Fransız futbolcu Raymond Kopa'dan geliyor ve eski Ballon d'Or kazananları tarafından belirleniyor.

Arda Güler aday gösterildi!

Real Madrid'de forma giyen Arda Güler, yılın en iyi genç oyuncusuna verilen Kopa Trophy ödülüne aday gösteriliyor. France Football dergisinin Avrupa'da futbolun yılın en iyilerini belirlediği ödüllerin adayları duyuruldu. Ballon d'Or'un sosyal medya hesabından yaptığı duyuruy 21 yaş altındaki en iyi genç futbolcuya Kopa Trophy ödülüne, 19 yaşındaki Arda Güler de aday gösterildi.

Ödülün diğer adayları kimler?

Barcelona'dan 17 yaşındaki iki isim Pau Cubarsi ve Lamine Yamal, Manchester United'dan 19 yaşındaki Kobbie Mainoo ve 20 yaşındaki Alejandro Garnacho, Paris Saint-Germain'den 18 yaşındaki Warren Zaire-Emery ve Paris Saint-Germain'den 19 yaşındaki Joao Neves, Salzburg'dan 20 yaşında Karim Konate, Bayern Münih'ten 19 yaşındaki Mathys Tel ve Manchester City'den 20 yaşındaki Savinho ödülün diğer adayları oldu.

Hakan Çalhanoğlu ve Arda Güler, Ballon d'Or'da Türkiye'yi temsil ediyor! Türkiye'den Dünya'ya parlayan iki yıldız

(ESRA GÜLLER)
Paylaş