Eceabat’ta Tiyatro Kursu Açılıyor

Eceabat Halk Eğitim Merkezi, yetişkin ve öğrenci grupları için tiyatro kursu açtı. Kursa katılmak isteyenler acele etsin.

1750

Eceabat Halk Eğitim Merkezi, tiyatro severleri sahneye davet ediyor. Yetişkin ve öğrenci grupları için tiyatro kursu açan merkez, tecrübeli eğiticisiyle sanatseverlere eğlenceli ve öğretici bir ortam sunuyor.

Tiyatro kursu için kayıtlar başladı

Eceabat Halk Eğitim Merkezi, 2023-2024 eğitim öğretim yılı’nda yetişkin, ilkokul, ortaokul ve liseliler için tiyatro kursu açtığını duyurdu. Kursa katılmak isteyenlerin kontejan dolmadan acele etmeleri gerekiyor. Kursun çok yakında başlayacağı belirtildi.

Tiyatro eğitimi almak isteyenler için fırsat

Tiyatro kursu, Eceabat Halk Eğitim Merkezi’nin tecrübeli eğiticisi tarafından verilecek. Kursiyerler, tiyatronun temel tekniklerini, oyunculuk becerilerini, sahne korkusunu yenmeyi ve kendilerini ifade etmeyi öğrenecekler. Ayrıca, kurs sonunda bir gösteri yaparak sahne deneyimi kazanacaklar.

Eceabat Halk Eğitim Merkezi iletişim bilgileri

Tiyatro kursuna katılmak isteyenler, Eceabat Halk Eğitim Merkezi’nin telefon numarasından veya sosyal medya hesaplarından bilgi alabilirler. Merkezin telefon numarası 0286 814 1729. Sosyal medya hesapları ise #çanakkale #eceabathem #hayatboyuöğrenme etiketleriyle takip edilebilir.(Yunus Erzincanlı)

Paylaş