Ebru Destan Kızılcık Şerbetinde oynuyor mu? Ebru Destan Kimdir?

Ebru Destan, Kızılcık Şerbeti dizisinde Helin karakteriyle karşımıza çıkıyor. Helin, Zeynep’in annesi olmasına rağmen onunla arasında bir soğukluk vardır. Helin, Zeynep’in hayatına girdikçe birçok sır ortaya çıkacaktır. Ebru Destan, Helin’in duygusal ve dramatik sahnelerinde başarılı bir oyunculuk sergiliyor. Ebru Destan’ın dizi arkadaşı Settar Tanrıöğen ise beyin kanaması geçirdi. Ebru Destan, Kızılcık Şerbeti’nde neler yaşayacak? İşte detaylar…

1764

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde heyecan devam ediyor. Dizinin ikinci sezonunda Zeynep’in annesi Helin karakteriyle Ebru Destan diziye dahil oldu. Helin, Zeynep’in hayatını değiştirecek birçok sırrı beraberinde getirdi. Ebru Destan, Helin rolünde izleyicileri etkilemeyi başardı. Ancak dizinin başarılı oyuncusu Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırıldı. Ebru Destan, Kızılcık Şerbeti’nde neler yaşayacak? Helin ve Zeynep arasındaki ilişki nasıl gelişecek? İşte merak edilenler…

Ebru Destan Kimdir?

Ebru Destan, 1977 yılında İzmir’de doğdu. Mankenlik, şarkıcılık ve oyunculuk yapan çok yönlü bir sanatçıdır. 2000’li yılların başında “Sözümü Yemedim” şarkısıyla popüler oldu. Birçok dizi ve filmde rol aldı. 2011 yılında Mete Okay İnan ile evlendi ve iki çocuk sahibi oldu. 2017 yılında Cennet’in Gözyaşları dizisinde Özlem Arısoy karakterini canlandırdı.

Ebru Destan Kızılcık Şerbeti’nde Hangi Rolü Oynuyor?

Ebru Destan, Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisine ikinci sezonunda katıldı. Dizide Helin karakterini canlandırıyor. Helin, dizinin başrolü olan Zeynep’in (Sıla Türkoğlu) annesidir. Zeynep, küçük yaşta annesinden ayrılmış ve babasıyla (Settar Tanrıöğen) yaşamıştır. Helin ise yıllar sonra Zeynep’in hayatına geri dönmeye karar verir. Ancak bu kararı Zeynep’in hayatını altüst edecektir.

Ebru Destan’ın Dizi Arkadaşlarından Kötü Haber!

Ebru Destan, Kızılcık Şerbeti dizisinde rol aldığı Settar Tanrıöğen’in beyin kanaması geçirdiğini duyurdu. Tanrıöğen, dizide Zeynep’in babası Abdullah karakterini oynuyordu. Destan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Tanrıöğen’in ameliyata alındığını ve durumunun iyi olduğunu söyledi. Biz de kendisine acil şifalar diliyoruz.

Ebru Destan Kızılcık Şerbeti’nde Nasıl Bir Performans Sergiliyor?

Ebru Destan, Kızılcık Şerbeti dizisinde Helin karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanıyor. Helin, hem güzel hem de gizemli bir kadındır. Zeynep’in hayatına yeniden girmesiyle birlikte birçok sır ortaya çıkacaktır. Helin, Zeynep’in babası Abdullah’la da eski bir bağlantıya sahiptir. Ebru Destan, Helin’in duygusal ve dramatik sahnelerinde başarılı bir oyunculuk sergiliyor.

Ebru Destan Kızılcık Şerbeti’nde Neler Yaşayacak?

Ebru Destan, Kızılcık Şerbeti dizisinde Helin karakteriyle ilgi çekici bir hikayeye sahip. Helin, Zeynep’in annesi olmasına rağmen onunla arasında bir soğukluk vardır. Zeynep, annesinin kendisini terk ettiğini düşünmektedir. Helin ise Zeynep’i korumak için ondan uzaklaştığını söylemektedir. Helin, Zeynep’in hayatına girdikçe Zeynep’in sevgilisi Emre (Doğukan Güngör) ve arkadaşı Melis (Evrim Alasya) ile de yakınlaşacaktır. Helin, Zeynep’in hayatını nasıl etkileyecek? Helin’in geçmişinde neler saklı? Helin, Zeynep ile arasındaki buzları eritebilecek mi? Tüm bu soruların cevabı için Kızılcık Şerbeti dizisini kaçırmayın!

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş