Disiplinli çalışma ve azmin getirdiği başarı

Çan Geleneksel Okçuluk ve Spor Kulübü (GOSK) sporcuları "Açık Hava Puta Koşusu"nda minikler ve yıldızlar kategorisinde üçüncü olarak bir başarıya daha imza attı.

799

Çan Geleneksel Okçuluk ve Spor Kulübü sporcuları, başarılarını sürdürüyor. Açık Hava Puta Koşusu'nda minikler ve yıldızlar kategorilerinde yarışan sporcular, önemli dereceler elde etti.

Çan Geleneksel Okçuluk ve Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada; "Açık Hava Puta Koşusu"nda Çan GOSK sporcusu Ahmet Bal'ın minikler, Yusuf Nuri Arslan'ın ise yıldızlar kategorisinde üçüncülük elde ettiğini belirten Özel Temsilci ve Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Sabri Karakaya, "Kulüp başkanımız Başüstat Barış Engin yönetiminde düzenlenen Açık Hava Puta Koşusu'na katılan tüm sporcularımız ile dereceye giren sporcularımıza Çan Geleneksel Okçuluk ve Spor Kulübü olarak teşekkür ediyoruz" dedi.

“Gelecekteki yarışmalarda da başarılarının devamını diliyorum”

Kulübün Basın Sözcüsü Sabri Karakaya, "Sporcularımızın elde ettiği bu başarı, disiplinli çalışmanın ve azmin bir göstergesidir. Kendilerini ve bu süreçte emeği geçen tüm antrenörlerimizi kutluyor, gelecekteki yarışmalarda da başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş