Değerli eşyalarla yakalanan sahte kimlikli İranlı gözaltında

Malkara ilçesindeki jandarma ekipleri, ülkeye kaçak yollarla giren bir kişiyi yakalamak için yaptıkları operasyonda büyük bir sürprizle karşılaştılar. İran uyruklu bir kişi olan şüpheli, sahte kimlikle ülkeye giriş yapmıştı.

1355

Malkara ilçesinde durdurulan İran uyruklu M.M’nin çantasında ve üzerinde değerli taşlar, yılan derisi, saatler, kolyeler, kalemler ve döviz bulundu. Sahte kimlik kullandığı ve ülkeye kaçak girdiği tespit edilen şüpheli jandarma tarafından gözaltına alındı. Ele geçirilen eşyaların 695 bin lira değerinde olduğu belirtildi.

Sahte kimlikle yakalandı

Jandarma Komutanlığı ekibi, Malkara ilçesindeki Haliç Mahallesi’nde yaya olarak seyreden M.M’yi şüphe üzerine durdurdu. Şahsın sahte kimlik ibraz ettiği ve ülkeye kaçak girdiği belirlendi.

Çantasında servet çıktı

Zanlının çanta ve üst aramasında, değerli taş ölçüm cihazı, değerli olduğu değerlendirilen 119 taş, tarihi olduğu değerlendirilen 29 para, 1 yılan derisi, 6 kolye, 25 kol saati, 9 kalem ve 10 bin 430 avro ele geçirildi. Ele geçirilen eşyaların piyasa değerinin 695 bin lira olduğu ifade edildi.

Gözaltına alındı

İran uyruklu şüpheli M.M, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelinin sorgusu devam ediyor.(AA)

Paylaş