“Çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi ortak gayemizdir”

İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta, “2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı'nın başlamasıyla bir İlköğretim Haftası'nı daha büyük bir heyecan ve mutlulukla karşılıyoruz” dedi. 

364

İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nın ilk gününde mesaj yayınladı. Hayta, “Sizler, ülkemizin aydınlık geleceğinin teminatısınız. Bilgiye ulaşmak için gösterdiğiniz çabayı takdir ediyor, her birinizin başarılı, mutlu ve sağlıklı bir eğitim öğretim yılı geçirmesini diliyorum. Unutmayın ki öğrenme yolculuğunuzda öğretmenleriniz ve velileriniz her zaman yanınızda olacaktır” dedi.

“Eğitim sürecinde sizlerin desteği ve iş birliği bizler için çok değerlidir”

Hayta, “Eğitim meşalesini yakan, sevgi ve sabırla öğrencilerimizin yolunu aydınlatan sizlersiniz. Yeni eğitim öğretim yılında da aynı azim ve kararlılıkla görevlerinizi sürdüreceğinize inancım tamdır. Emekleriniz ve fedakârlıklarınız için sizlere minnettarım. Kıymetli veliler, çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi ortak gayemizdir. Eğitim sürecinde sizlerin desteği ve iş birliği bizler için çok değerlidir. Çocuklarımızın eğitim hayatlarında başarılı olabilmeleri için gösterdiğiniz çaba ve katkılardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı'nın tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, İlköğretim Haftası'nı en içten dileklerimle kutluyorum” diye belirtti.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş