Çanakkaleli esnafların sorunları masaya yatırıldı

Çanakkale Belediye CHP Meclis Grup Başkanvekili Erdal Gezen, esnaf ziyaretleri kapsamında bir dizi ziyarete imza atarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

966

Çanakkale Belediye CHP Meclis Grup Başkanvekili Erdal Gezen ve beraberindekiler; Çanakkale Esnaf Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan'ı, Çanakkale Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı, S.S. 18 No'lu Şehir İçi Minibüsçüleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ne ve esnaflarla görüşmeler sağladı.

Başkan Özcan ile görüşmeler sağlandı

Esnaf ziyaretleri kapsamında Çanakkale Esnaf Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan ile bir araya gelen Çanakkale Belediye CHP Meclis Grup Başkanvekili Erdal Gezen, Başkan Özcan ile Çanakkale'de yaşayan esnafların sorunlarını masaya yatırarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özcan, teşekkürlerini iletti.

Çanakkale Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret etti

CHP'li Gezen, bir sonraki durağı olan Çanakkale Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda Mehmet Budak ve Yönetim Kurulu ile görüşmeler sağladı. Çanakkale yerelinde esnafın sorunlarını ve yerel yönetimlerin çözüme katkıları konusunda değerlendirmelerde bulunularak, neler yapılabileceği üzerine düşüncelerini aktardılar.

Kent ulaşımına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu

S.S. 18 No'lu Şehir İçi Minibüsçüleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ni ziyaret eden Gezen, Kooperatif Başkanı Hasan Ateş ve Yönetim Kuruluna konukseverliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Kent ulaşımındaki sorunları ve çözümleri konusunda değerlendirmede bulunuldu.

Son olarak İrfan Kurt ve Nazmi Ulusoy'u ziyaret eden Gezen, gündeme dair görüşmeler sağladı.

(Gökhan Özkurnaz)

Paylaş