Çanakkale’nin En Güzel Kamp Alanları Geziliste.com’da

Marmara Bölgesi’nin en güzel şehirlerinden biri olan Çanakkale, doğa severler için birçok kamp alanına ev sahipliği yapıyor. Gezi ve seyahat listeleri paylaşan internet sitesi geziliste.com, Çanakkale’nin en iyi kamp yerlerini belirledi.

1772

Çanakkale, tarihi ve kültürel zenginliğinin yanı sıra doğal güzellikleriyle de dikkat çeken bir şehir. Özellikle Assos ve Geyikli gibi bölgelerde bulunan kamp alanları, doğa ile iç içe bir tatil yapmak isteyenler için ideal seçenekler sunuyor. Geziliste.com, Çanakkale’de kamp yapabileceğiniz en güzel yerleri sizin için listeledi. Çeşitli platformlardaki kullanıcı yorumlarına göre listeyi hazırlayan internet sitesi Gezi Liste, Çanakkale’nin en iyi kamp alanlarını belirledi. “Yol Açık, Yola Çık” sloganıyla içeriklerini paylaşan geziliste.com’un belirlemiş olduğu o kamp alanları şu şekilde:

Nil Kamping

Assos kamp alanları arasında bulunan Nil Camping, bölgenin en popüler kamp alanlarından bir tanesidir. Deniz ve doğanın buluşmuş olduğu bu noktada huzurlu bir şekilde kamp tatili yapabilirsiniz. Zeytin ağaçlarının etkileyici kokusuyla birlikte harika bir kamp deneyimini kaçırmayın.

Assos Gargara Doğal Tatil Kampı

Assos Antik Kenti ve Küçükkuyu sahil yolu üzerinde konumlanmış olan kamp alanı, denize sıfır olan konumuyla ön planda yer almaktadır. Gezginler, isterseler deniz kenarında isterseler de yeşillikler içerisinde çadır kurabilirler.

Assos çadır kampı için tercih edebilecek olduğunuz gibi karavanınızla gelerek karavanınızla da konaklama yapabilirsiniz. Kamp için sıcak yaz günlerini tercih ederseniz, kamp alanına ait olan plaj bölümünü kullanarak serinleyebilirsiniz.

Dolmuş Camping Geyikli

Geyikli kamp alanları arasında bulunan Dolmuş Camping Geyikli, sessiz ve temiz bir havaya sahip kamp alanlarından bir tanesidir. Orman içerisinde bulunuyor olması da trekking için uygun bir ortam oluşturmaktadır.(Saim Tunçman)

Paylaş