Çanakkale, İşgüden’e veda etti…

53 yıldır aralıksız olarak çalışan, Çanakkale’nin tanınmış avukatlarından Avukat Işık İşgüden için cenaze namazı düzenlendi. Cenaze namazına çok sayıda kişi katılım sağladı.

894

Çanakkale’de sevilen isimlerden Avukat Işık İşgüden için cenaze namazı düzenlendi. Çanakkale Barosu Eski Başkanları’ndan İşgüden’in cenazesi 17 Temmuz öğle namazına müteakip Çanakkale Necip Paşa Camii'nden kaldırıldı. Cenaze namazına Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Çanakkale Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Çanakkale Barosu, siyasi partiler ve üyeleri katılım sağladı. İşgüden, kılınan cenaze namazının ardından Çanakkale Eski Mezarlığa defnedildi.

“Işıklar içinde uyusun Işık Abimiz…”

Cenazede töreninde, Avukat Işık İşgüden’i anan Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, “Benim hayatımda, öğrencilik yıllarımda, mesleğimde ve tüm hayatımda önemli bir yeri vardır. Bir ışıktı bizim için. Hepimizle çok güzel anıları var. Onun gülümsemesini, öğütlerini hiç unutmayacağız. Çanakkale’miz için bir kimliği, bir tarihi uğurluyoruz bugün. Işıklar içinde uyusun Işık Abimiz. O hepimiz için dörtlükler, şiirler, güzel hikayeler yazmıştır. Biz de onun için ileride mutlaka yazacağız. Onu asla unutmayacağız, mekanı cennet olsun inşallah” dedi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş