Çanakkale'de TÜBİTAK ile Eğitimde Bilimsel Atılım

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bursa TÜBİTAK Bölge Koordinatörlüğü iş birliğiyle gerçekleşen eğitim etkinliği, Çanakkale'de öğretmenleri bilimsel projelerle buluşturdu.

1090

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bursa TÜBİTAK Bölge Koordinatörlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı, bölgedeki eğitimde bilimsel atılımı destekliyor. Bu çerçevede, TÜBİTAK 2204 Ortaokul ve Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmaları, Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlendi.

Öğrencilerin ufuklarını açmak için kolları sıvadılar

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı farklı branşlardan 51 öğretmenin katıldığı bu özel etkinlik, eğitimde bilimsel projelerin önemini vurguluyor. Katılımcılar, TÜBİTAK Proje Hazırlama ve Yazma Eğitimleri sürecini başarıyla tamamlayarak, öğrencilerine yeni ufuklar açacak projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyorlar.

Katılım sertifikaları öğretmenlere taktim edildi

Eğitimlere katılan öğretmenlere katılım sertifikaları Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Ergüven ve Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ergun Şen tarafından takdim edildi. Toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından TÜBİTAK Proje Hazırlama ve Yazma Eğitimleri sona erdi. Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü, "Üç gün boyunca ilimizde yer alan öğretmenlerimize her türlü eğitim öğretim desteği sağlayan TÜBİTAK Bursa Bölge Koordinatörlüğüne ve katılımcı öğretmenlerimize Müdürlüğümüz adına teşekkür ederiz" açıklamasında bulundu.

(Damla Yeltekin)

Paylaş