Çanakkale Bit Pazarı’nda Antika Ürünlerden Kitaplara, Ev Eşyalarından Kıyafetlere Her Şey Var

Çanakkale'nin soğuk havasına rağmen, bu hafta Bit Pazarı'nda kurulan tezgahlarda, antika ürünlerden ender bulunan eşyaların çok sayıda alıcıyı beklediği görüldü.

1322

Çanakkale Bit Pazarı’nda bu hafta antika ürünler yoğun ilgi gördü. Soğuk havaya rağmen kurulan tezgahlarda, minyatür gaz lambalarından, vazo ve süs eşyalarına kadar eşine ender rastlanan çok sayıda ürün satışa sunuldu. Antika meraklıları, fiyatları uygun olan ürünleri zaman kaybetmeden satın aldı. Bit Pazarı’nda ayrıca kitap, film, ev eşyası ve kıyafet gibi pek çok çeşitli ürün de alıcılarını bekledi.

Bit Pazarı Esnafı Gün Doğmadan Tezgahlarını Kurdu

Bit Pazarı bu hafta da soğuk hava şartlarına rağmen Perşembe günü kuruldu. Geçtiğimiz hafta yağmur muhalefeti nedeniyle Pazar esnafı zor daha erken saatte tezgahlarını kapatırken, bu hafta güneşin biraz daha kendisini göstermesiyle birlikte tezgahların çoğunluğu kuruldu. Bit Pazarı esnafının mesaisi gün doğmadan başladı. Esnaf, tezgahlarını renkli ve ilgi çekici ürünlerle donattı.

Tolstoy ve John Wick Tezgahlarda...

Bit Pazarı’nda sadece antika ürünler değil, kitap ve film de alıcılarını bekledi. Dünya klasiklerinden çok sayıda kitap da Pazar tezgahlarında okuyucularını bekledi. Tolstoy’dan acıklı günler, John Wick’ten aksiyon dolu sahneler, Bit Pazarı’nda kitap ve film severlerin ilgisini çekti. Bit Pazarı’nda ayrıca bir zamanlar evlerde sinema keyfi yaşatan VCD ve DVD’ler de nostalji yaşamak isteyenler için satışa sunuldu.

Ev Eşyaları Bit Pazarı’nda Uygun Fiyata

Bit Pazarı’nda ev eşyası arayanlar da boş çıkmadı. Bisikletler, bebek arabaları, tekerlekler, elektronik araçlar, bilgisayar parçaları ve telefonlar, çay ve kahve makineleri, fırın ve ocaklar, ısıtıcı ve abajurlar da Bit Pazarında satışa sunulan ev eşyaları oldu. Mutfak eşyası bir kez daha rövanşta oldu. Bit Pazarı’nda son yıllarda en çok rastlanan ürünler arasında olan, günlük kullanıma uygun tencere, tava, tabak ve bardak ürünleri arasında vatandaşlar pazarlığa koyularak, mutfak ihtiyaçlarını gidermeye çalıştı.

İkinci El Kıyafetler de Bit Pazarı’nda

Bit Pazarı’nda kıyafetler ve ayakkabılardan oluşan tezgahların sayısı da bir kez daha kendisini gösterdi. İkinci el kıyafetlerin adresi olan Bit Pazarı’nda, her zevke ve bütçeye uygun kıyafet ve ayakkabılar bulmak mümkün oldu. 7’den 70’e alıcılar, Bit Pazarı’nın yolunu tuttu. Bit Pazarı’nda ayrıca kışlık kıyafetler de indirimli fiyatlarla satıldı.

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş