Çanakkale Belediyesi’nden ÇOMÜ öğrencilerine sıcak çorba ikramı devam ediyor

Çanakkale Belediyesi, 2014 yılından bu yana sürdürdüğü sıcak çorba ikramı uygulamasını bu sene de devam ettiriyor. Üniversite öğrencilerinin güne sıcak bir başlangıç yapması için gerçekleştirilen ikramlar, yoğun ilgi görüyor.

997

Çanakkale Belediyesi, kış aylarında üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikram ediyor. Bu uygulama, 2014 yılından bu yana her eğitim-öğretim döneminde devam ediyor. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde (ÇOMÜ) öğrenim gören öğrenciler, sabah saatlerinde kampüslerde kurulan çorba standlarında ücretsiz olarak sıcak çorba içebiliyorlar.

Sıcak çorba ikramı nerede ve ne zaman yapılıyor?

Sıcak çorba ikramı, ÇOMÜ’nün Anafartalar, İlahiyat ve Terzioğlu kampüslerinde farklı günlerde yapılıyor. Anafartalar Kampüsünde Pazartesi ve Salı günleri 08:00-10:00 saatleri arasında, İlahiyat Fakültesi’nde Çarşamba günü fakülte girişinde 08:00-10:00 saatleri arasında, Terzioğlu Kampüsünde ise Perşembe ve Cuma günleri 08.00-10.00 saatleri arasında ÖSEM önünde sıcak çorba ikramı gerçekleştiriliyor. Sıcak çorba ikramları, dönem sonuna kadar devam edecek.

“Bu sene de kampüsteyiz”

Çanakkale Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilerimizin güne sıcak bir başlangıç yapmaları amacı ile bu sene de sıcak çorbalarımızla kampüsteyiz. Tüm öğrencilerimizi güne sıcak bir başlangıç yapmak için çorba içmeye bekliyoruz” denildi (Damla Yeltekin)

Paylaş