Çan GOSK, Yenice Bölge Temsilcisi Rahmi Karagöz’ü atadı

Kısa adı Çan GOSK olan Çan Geleneksel Okçuluk ve Spor Kulübü, Yenice ilçesinde faaliyetlerin yaygınlaştırılması, koordinasyonun sağlanması ve bölgedeki sporculara rehberlik edilmesi amacıyla Yenice Bölge Temsilcisi atanmasına karar verdi.

699

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Çan Geleneksel Okçuluk ve Spor Kulübü Özel Temsilcisi ve Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Sabri Karakaya, “Kulübümüzün Yenice ilçesinde de faaliyetlerin yaygınlaştırılması, koordinasyonun sağlanması ve bölgedeki sporculara rehberlik edilmesi amacıyla Yenice Bölge Temsilcisi atanmasına karar verdik. Bu doğrultuda, Rahmi Karagöz Yenice Bölge Temsilcisi olarak atanmıştır” dedi.

"Rahmi Karagöz beyefendi görevini en şekilde ifa edeceğine inanıyoruz"

Çan GOSK Yönetim Kurulu Başkanı Barış Engin ise yaptığı açıklamada; “Yenice Bölge Temsilcimiz Rahmi Karagöz beyefendi bölgedeki geleneksel okçuluk faaliyetlerinin düzenlenmesi, sporcuların gelişimi için gerekli organizasyonların yapılması, Çan Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü'nün misyon ve vizyonunun bölgede en iyi şekilde temsil edilmesi konularında yetkilendirilmiştir. Ataması yapılan temsilcimizin İç Tüzüğümüz çerçevesinde görevini en şekilde ifa edeceğine inanıyoruz. Ayrıca, Yenice ilçesinde yapılacak olan etkinlikler ve eğitim faaliyetleri hakkında düzenli olarak kulüp yönetimine rapor sunacaktır” şeklinde konuştu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş