Çan GOSK'tan gençlik kampı “Yeni Mete Gazoz’lar yetişiyor”

Çan Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü (Çan GOSK), genç sporcular için kapsamlı bir "Gençlik Kampı" düzenledi. Çan İbrahim Bodur Stadyumu'nda gerçekleştirilen kamp, sporcuların güç, kuvvet, dayanıklılık ve kondisyonlarını artırmayı hedefliyor.

708

Çan Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü (Çan GOSK), genç sporcular için kapsamlı bir "Gençlik Kampı" düzenledi. Kamp, Çan İbrahim Bodur Stadyumu'nda 08:00-09:30 ve 17:00-20:00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.

Çan GOSK Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Özel Temsilcisi Sabri Karakaya, genç sporcularla yürütülen kamp programının ayrıntılarına dair açıklamalarda bulundu. Karakaya, "Çan GOSK olarak Başkanımız Barış Engin nezaretinde, normal antrenman programlarımızın ötesinde dolu dolu bir kamp düzenliyoruz. Genç sporcularımız, disiplin ve özveri ile okçuluğu daha detaylı öğreniyor ve her geçen gün gelişimlerini gözlemliyoruz," dedi.

Çan GOSK Başkanı Barış Engin ise, "Bu değerli yolculukta gençlerimizin yanındayız, onlarla gurur duyuyoruz," şeklinde konuştu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş