Çan Belediyesi'nin “Yaz Spor Okulları” başladı

Çan Belediyesi, çocukların sağlıklı bireyler olarak büyümelerini sağlamak, yeteneklerini sergileme fırsatı tanımak ve boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla her yıl yaz spor okulları düzenlemektedir. Ayrıca, çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedefleyen yaz spor okulları bu yıl da start aldı.

1069

Çan Belediyesi tarafından düzenlenen “Yaz Spor Okulları” öğrencilere kapılarını açtı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da okulların tatile girmesiyle birlikte çocuklarımızın ve gençlerimizin sporla vakit geçirmelerini sağlamak ve sokaklarda kötü alışkanlıklardan korunmalarını amaçlayan Çan Belediyesi Yaz Spor Okulları etkinlikleri başladı. Voleybol, Basketbol ve Jimnastik kategorilerinde düzenlenen spor etkinlikleri, bugün itibarıyla başladı ve yaz ayı boyunca devam edecek.

Üç branşta hayata geçen yaz spor okullarına çocukların ilgisi büyük oldu. Voleybol branşında kurs görecek öğrenciler, Salı ve Perşembe günleri saat 16:00’da Karşıyaka Hacı Fatma Bodur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin spor salonunda antrenmanlarını yapacaklar. Basketbol branşında ise Salı günü saat 15:00’te aynı spor salonunda antrenmanlarını sürdürecekler.

Jimnastik grubuna katılan gençler ise Çarşamba günü saat 15:00’te Kapalı Spor Salonu’nda çalışmalarına başlayacaklar.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş