Bursaspor Beşiktaş Basketbol Maçı Biletleri Nereden Alınır? Fiyatlar Ne Kadar?

Bursaspor Beşiktaş basketbol maçı biletleri satışa çıktı. Bilet fiyatları ne kadar? Biletleri nereden alabilirsiniz? İşte detaylar…

1539

ING Basketbol Süper Ligi’nin 18. hafta erteleme maçında Bursaspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Maç, 14 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 18:00’de Tofaş Spor Salonu’nda oynanacak. Bu heyecanlı maçı kaçırmak istemeyen basketbol severler, biletlerini hemen almak için harekete geçti. Peki, Bursaspor Beşiktaş basketbol maçı biletleri nereden alınır? Bilet fiyatları ne kadar? İşte merak edilen soruların cevapları…

Bursaspor Beşiktaş Basketbol Maçı Bilet Fiyatları

Bursaspor Beşiktaş basketbol maçının bilet fiyatları, biletinial ve biletwise gibi online bilet satış sitelerinde yayınlandı. Buna göre, bilet fiyatları şöyle:

Saha İçi 1. Sıra: 300 TL

Saha İçi 2. Sıra: 150 TL

Tribün: 50 TL

Bilet fiyatlarına hizmet bedeli dahil değildir.

Bursaspor Beşiktaş Basketbol Maçı Biletleri Nereden Alınır?

Bursaspor Beşiktaş basketbol maçının biletlerini online olarak biletinial veya biletwise sitelerinden satın alabilirsiniz. Bu siteler, güvenli ödeme seçenekleri sunuyor ve biletlerinizi e-posta veya SMS yoluyla size ulaştırıyor.

Ayrıca, Beşiktaş taraftarları için Beşiktaş resmi sitesi üzerinden de bilet satışı yapılıyor. Bu site üzerinden bilet almak isteyenler, passo.com.tr üyeliği gerektiriyor.

Bursaspor Beşiktaş basketbol maçını izlemek isteyenler, biletlerini hızlıca almalı. Çünkü biletler kısa sürede tükenebilir. Bu maç, hem ligdeki sıralamayı hem de takımların moralini etkileyecek bir karşılaşma olacak. Basketbol tutkunları, bu heyecanlı maçı kaçırmasın.

(Erhan Taylan)

Paylaş