Bursa'da Trafik Kazası: 2 Sürücü Hayatını Kaybetti, 4 Yaralı

Bursa'nın Kestel ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki tır ve bir otobüs karıştı. Kazada, 2 sürücü yaşamını yitirdi ve 4 kişi yaralandı. İşte o kaza anının detayları...

1913

Bursa'nın Kestel ilçesinde, Bursa-İzmir kara yolu Barakfakih mevkisinde üzücü bir trafik kazası meydana geldi. Bu korkunç olayda, iki tır ve bir otobüs bir araya geldi, sonucunda 2 sürücü hayatını kaybetti ve 4 kişi de yaralandı.

Tır Arkadan Çarptı, Facia Başladı

Olay, Bursa-İzmir kara yolu Barakfakih mevkisinde gerçekleşti. Resul Ç. (29) yönetimindeki 16 ARS 042 plakalı tır, arıza nedeniyle emniyet şeridinde bekleyen Neşir A'nın kullandığı 68 AAZ 726 plakalı tıra arkadan çarptı. Tırın sürücüsü, kontrolü kaybederek sol şeritte ilerleyen S.S'nin kullandığı 42 DLH 42 plakalı yolcu otobüsüne çarpmaktan kurtulamadı.

Ölü ve Yaralılar

Kaza sonucunda, çarpmanın etkisiyle hareket eden aracın altında kalan Neşir A. olay yerinde hayatını kaybetti. Tırın sürücüsü Resul Ç. ise hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Kazada otobüs içerisinde bulunan 4 yolcu yaralandı ve Kestel ile Bursa'daki hastanelere sevk edildi. Kaza, Bursa-İzmir kara yolunda trafik akışını bir süre aksattı. Kazanın ayrıntılı incelemesi ise devam ediyor.
(AA)

Paylaş