Bugün Kimin Maçı Var? 27 Ekim 2023 Süper Lig’de Hangi Maçlar Var?

Süper Lig’de 10. hafta heyecanı devam ediyor. Bugün iki önemli maç oynanacak. Kasımpaşa, sahasında İstanbulspor’u ağırlayacak. Hatayspor ise, evinde Kayserispor ile karşılaşacak. Peki, bugün kimin maçı var? 27 Ekim 2023 Süper Lig’de hangi maçlar var? Maçların başlama saatleri, yayın kanalları ve muhtemel 11’leri neler? İşte, detaylar…

2478

Süper Lig’de 10. haftanın kapanış gününde Kasımpaşa-İstanbulspor ve Hatayspor-Kayserispor maçları oynanacak. Kasımpaşa, liderliği kaptırmamak için İstanbulspor’u yenmek istiyor. Hatayspor ise, Kayserispor’u mağlup ederek zirve yarışına ortak olmayı hedefliyor.

Kasımpaşa-İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig’de 10. haftanın ilk maçında Kasımpaşa ile İstanbulspor karşı karşıya gelecek. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 20:00’de başlayacak. Maçın hakemi ise Halil Umut Meler olacak. Karşılaşma BeIN Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Kasımpaşa, Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Lacivert-beyazlılar, bu süreçte 9 gol atarken, kalesinde 4 gol gördü. Kasımpaşa, ligde 19 puanla lider durumda bulunuyor.

İstanbulspor ise, Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Sarı-siyahlılar, bu süreçte 6 gol atarken, kalesinde de 6 gol gördü. İstanbulspor, ligde 14 puanla 7. sırada yer alıyor.

Kasımpaşa ile İstanbulspor arasında Süper Lig’de bugüne kadar oynanan 8 maçta Kasımpaşa’nın galibiyet sayısı daha fazla. Bu maçlarda Kasımpaşa’nın 5 galibiyeti bulunurken, İstanbulspor’un ise sadece bir galibiyeti var. İki takım arasında oynanan iki maç ise berabere bitti.

Kasımpaşa’nın muhtemel 11’i şöyle:

Ramazan Köse; Hadergjonaj, Brecka, Tosic, Haddadi; Aytaç Kara, Sadiku; Hajradinovic, Yusuf Erdoğan, Koita; Thiam.

İstanbulspor’un muhtemel 11’i ise şöyle:

Volkan Babacan; Ali Yaşar, Wellington, Cenk Ahmet Alkılıç, Mehmet Yeşil; Onur Ergün, Muhammed Durmuş; Berkay Samancı, Muhammed Gönülaçar, Erkan Zengin; Pape Diouf5.

Hatayspor-Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig’de 10. haftanın ikinci maçında Hatayspor ile Kayserispor karşı karşıya gelecek. Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 20:00’de başlayacak. Maçın hakemi ise Arda Kardeşler olacak. Karşılaşma BeIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Hatayspor, Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Bordo-beyazlılar, bu süreçte 8 gol atarken, kalesinde 5 gol gördü. Hatayspor, ligde 16 puanla 4. sırada bulunuyor.

Kayserispor ise, Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşadı. Sarı-kırmızılılar, bu süreçte 6 gol atarken, kalesinde de 6 gol gördü. Kayserispor, ligde 10 puanla 12. sırada yer alıyor.

Hatayspor ile Kayserispor arasında Süper Lig’de bugüne kadar oynanan 4 maçta Hatayspor’un galibiyet sayısı daha fazla. Bu maçlarda Hatayspor’un 3 galibiyeti bulunurken, Kayserispor’un ise hiç galibiyeti yok. İki takım arasında oynanan bir maç ise berabere bitti.

Hatayspor’un muhtemel 11’i şöyle:

Munir; Popov, Santos, Billong, Katranis; Aabid, Traore; Akintola, Boupendza, Ribeiro; Mame Diouf.

Kayserispor’un muhtemel 11’i ise şöyle:

Silviu Lung; Lopes, Kolovetsios, Sapunaru, Yasir Subaşı; Attamah, Campanharo; Lennon, Pedro Henrique, Nurettin Korkmaz; İlhan Parlak.

(Haber Merkezi)

Paylaş