Bugün Kimin Maçı Var? 25 Ocak Perşembe Trendyol Süper Lig Heyececanı

Trendyol Süper Lig’de 22. hafta maçları bugün oynanacak. Zirve yarışı, Avrupa kupaları mücadelesi ve kümede kalma savaşı veren takımlar kritik puanlar için sahaya çıkacak. İşte bugün oynanacak maçlar ve detaylar…

3429

Trendyol Süper Lig’de 22. hafta maçları bugün oynanacak. Lider Fenerbahçe’nin 57 puanla zirvede yer aldığı ligde, Galatasaray maç eksiğiyle 54, Trabzonspor 37 ve Beşiktaş 36 puanla takip ediyor. Bugün oynanacak maçlarda, zirve yarışı, Avrupa kupaları mücadelesi ve kümede kalma savaşı veren takımlar kritik puanlar için sahaya çıkacak. İşte bugün oynanacak Trendyol Süper Lig maçları ve detaylar…

Samsunspor - Kayserispor

Saat 17:00’de başlayacak olan maçta, düşme hattında yer alan Samsunspor evinde, orta sıralarda bulunan Kayserispor’u ağırlayacak. Samsunspor, son maçında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak 22 puana yükseldi. Kayserispor ise son maçında İstanbulspor'a ile 1-0 yenilerek 26 puanda kaldı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Kayserispor 2-1 kazanmıştı.

Galatasaray - İstanbulspor

Saat 20:00’de başlayacak olan maçta, zirve yarışını sürdüren Galatasaray, evinde, ligin yeni ekiplerinden İstanbulspor ile karşılaşacak. Galatasaray, son maçında Trabzonspor'u 5-1 yenerek 54 puana yükseldi. İstanbulspor ise son maçında Kayserispor'u 1-0 yenerek 10 puana çıktı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray 1-0 kazanmıştı.

Çaykur Rizespor - Trabzonspor

Saat 20:00’de başlayacak olan maçta, Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor, evinde, zirve iddiasını sürdüren Trabzonspor’u konuk edecek. Çaykur Rizespor, son maçında Alanyaspor’a 2-1 yenilerek 32 puanda kaldı. Trabzonspor ise son maçında Galatasaray'a evinde 5-1 yenerek 37 puanda kaldı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Trabzonspor 2-3 kaybetmişti.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş