Bugün Kimin Maçı Var? 19 Şubat Pazartesi Süper Lig Maçları

Trendyol Süper Lig’de bugün iki kritik maç var: Başakşehir - Kayserispor ve Beşiktaş - Konyaspor. Bu maçların sonuçları, üst sıra yarışının seyrini belirleyecek. Peki, bugün hangi maçlar var, hangi kanalda, saat kaçta? İşte detaylar

1415

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında bugün iki kritik maç oynanacak. Beşiktaş, evinde Tümosan Konyaspor’u ağırlarken, Başakşehir, deplasmanda Mondihome Kayserispor ile karşılaşacak. Bu maçların sonuçları, üst sıra yarışının seyrini belirleyecek. Peki, bugün hangi maçlar var, hangi kanalda, saat kaçta? İşte detaylar…

Başakşehir - Kayserispor Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Başakşehir, deplasmanda Mondihome Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Başakşehir, Beşiktaş’ın 6 puan gerisinde dokuzuncu sırada bulunuyor. Kayserispor ise 29 puanla 14. sırada yer alıyor. Başakşehir, bu maçı kazanarak üst sıraların puan kaybetmesini bekleyecek. Kayserispor ise küme düşme hattından uzaklaşmak için mücadele edecek.

Başakşehir - Kayserispor maçı bugün saat 20.00’de başlayacak. Maç beIN Sports'dan canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi ise Oğuzhan Çakır olacak.

Beşiktaş - Konyaspor Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş, evinde Tümosan Konyaspor ile karşılaşacak. Beşiktaş, 40 puanla dördüncü sırada bulunuyor. Konyaspor ise 25 puanla 19. sırada bulunuyor. Beşiktaş, bu maçı kazanarak şampiyonluk yarışınadan kopmamak istiyor. Konyaspor ise zorlu deplasmandan puan ya da puanlar çıkarmak için ter dökecek.

Beşiktaş - Konyaspor maçı bugün saat 20.00’de başlayacak. Maç beIN Sports'dan canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş