Bugün Kimin Maçı Var 13 Temmuz 2024?

Süper Lig, Avrupa kupaları ve milli maçlar derken futbolseverler doyasıya futbol keyfi yaşıyor. Peki ya bugün hangi maçlar var? 13 Temmuz Cumartesi günü futbolseverleri heyecanlandıracak 4 hazırlık maçı var!

1418

Süper Lig'in kapalı kapılar ardında devam ettiği yaz döneminde, Avrupa futbolunun heyecanı hazırlık maçlarıyla devam ediyor. 13 Temmuz Cumartesi günü, Türk futbolunun devleri Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de sahaya çıkacağı karşılaşmalar futbolseverleri ekran başına çekecek.

Göztepe Avrupa'da Charlton Athletic ile Karşılaşacak!

Saat 14:00'te başlayacak olan Charlton Athletic - Göztepe maçı, Göztepelilerin Avrupa'daki ilk hazırlık maçı olacak. Bu karşılaşmada Göztepe'nin yeni transferleri de ilk kez sahada görünecek.

Kasımpaşa ve Hull City Dostluk Maçı!

Saat 18:00'de Kasımpaşa ve Hull City dostluk maçı için karşı karşıya gelecek. Bu maç, her iki takım için de yeni sezona hazırlık açısından önemli olacak.

Beşiktaş Dinamo Zagreb ile Güçlerini Ölçecek!

Saat 18:30'da Beşiktaş, Dinamo Zagreb ile hazırlık maçında kozlarını paylaşacak. Siyah-beyazlılar bu maçta Avrupa'daki ilk hazırlık maçına çıkacak.

Trabzonspor Sırbistan'da Zeleznicar Pancevo ile Buluşacak!

Saat 18:30'da Trabzonspor, Sırbistan'da Zeleznicar Pancevo ile hazırlık maçı için sahaya çıkacak. Bu maç, bordo-mavililerin Avrupa'daki ilk hazırlık maçı olacak.

Fenerbahçe Strasbourg'da Gücünü Gösterecek!

Saat 19:00'da Fenerbahçe, Fransa'da RC Strasbourg ile hazırlık maçı oynayacak. Sarı-lacivertliler bu maçta Avrupa'daki ilk hazırlık maçına çıkacak.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş