Bugün Hangi Maçlar Var?

Futbolseverler için heyecan dolu bir gün daha! 16 Eylül Pazartesi günü, hem yerli hem de yabancı liglerde birbirinden çekişmeli karşılaşmalar bizleri bekliyor. Peki, bu akşam hangi maçları kaçırmamalısınız? İşte detaylar...

261

Bugün, futbolseverler için heyecan dolu bir gün! Hem yerli hem de yabancı liglerde birbirinden çekişmeli karşılaşmalar oynanacak. Peki, 16 Eylül Pazartesi akşamı hangi maçları kaçırmamalısın? İşte tüm detaylar haberimizde!

Türkiye'den ve Dünya'dan Maçlar

Türkiye'de gözler Süper Lig'e çevrilirken, Antalyaspor ve Adana Demirspor karşı karşıya gelecek. Bu kritik karşılaşma, ligde üst sıraları hedefleyen her iki takım için de büyük önem taşıyor. 1. Lig'de ise Adanaspor, Ankara Keçiörengücü'nü konuk edecek.

Gözler Avrupa'ya çevrildiğinde ise İspanya La Liga ve İtalya Serie A'da heyecanlı mücadeleler yaşanacak. İspanya'da Rayo Vallecano, Osasuna ile karşılaşırken, İtalya'da Parma, Udinese'i ağırlayacak. Akşamın kapanışı ise Lazio ve Hellas Verona karşılaşmasıyla yapılacak.

Maçların Yayın Bilgileri

Bu heyecan dolu karşılaşmaları kaçırmamak için yayın bilgilerini de sizler için derledik. Maçları canlı olarak izlemek isteyenler, beIN Sports, TRT Spor ve S Sport kanallarını takip edebilirler.

  • 20:00 Antalyaspor - Adana Demirspor (beIN Sport 1)
  • 20:00 Adanaspor - Ankara Keçiörengücü (beIN Sport 2, TRT Spor)
  • 19:30 Parma - Udinese (S Sport 2, S Sport Plus)
  • 21:45 Lazio - Hellas Verona (S Sport 2, S Sport Plus)
  • 22:00 Rayo Vallecano - Osasuna (S Sport, S Sport Plus)
(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş