Beşiktaş Kız Futbol Akademi seçmeleri başlıyor!

BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde, 31 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan Kız Futbol Akademi Seçmeleri, 2008-2013 doğumlu kız futbolcu adaylarının katılımına açık olacak.

1048

Futbol yeteneklerini geliştirmek isteyen genç kızlar için büyük bir fırsat! BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde 31 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek Kız Futbol Akademi Seçmeleri, 2008-2013 doğumlu futbolcu adaylarının katılımına açık olacak. Bu seçmeler, genç yeteneklerin futbol becerilerini sergileme ve gelecekteki futbol kariyerlerine bir adım daha yaklaşma şansı sunuyor.

İstenilen katılım bilgileri

  • Sağlık Raporu: Seçmelere katılacak adayların sağlık raporu getirmesi zorunludur. Adayların, velileriyle birlikte seçmelere gelmeleri gerekmektedir.
  • Veli İzin Yazısı: Velinin imzaladığı izin yazısının hazırlanmış ve yanlarında bulunması gerekmektedir.
  • TC Kimlik Fotokopisi: Sporcunun TC kimlik fotokopisi de velinin yanında bulunmalıdır.
  • Kulüp İzin Yazısı: Eğer sporcu başka bir kulüpte lisanslıysa, lisanslı olduğu kulüpten kaşeli ve imzalı izin yazısı alınmalı ve velinin yanında getirilmelidir.
  • Belgelerin Sunulması: Yukarıda belirtilen belgelerin saha girişinde görevliye sunulması ve verilmesi zorunludur. Eksik belgeleri bulunan sporcular deneme idmanına dahil edilmez.
  • Kıyafet ve Ekipman: Sporcular, üst-alt siyah veya beyaz renk kombinli kıyafetlerle idmana katılabilirler. Farklı renkte veya takım formasıyla gelenler denemelere kabul edilmez. Krampon ve kaleciler için eldiven getirilmesi zorunludur. Eksik krampon ve eldivenle gelen sporcular idmanlara dahil edilmez.
  • KVK Metni: Girişte sporcuların ve velilerin Kişisel Verilerin Korunması (KVK) Metnini imzalaması gerekmektedir.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş