Ayvalık Üretim ve Pazarlama Kooperatifi, Lezzet Dolu Ürünleriyle Kışa Hazır

Ayvalık Üretim ve Pazarlama Kooperatifi'nin Küçükköy'deki üretim mutfağında, Ayvalıklı kadınların el emeği göz nuruyla hazırlanan organik ürünler, kışa hazırlık olarak raflardaki yerini aldı.

1517

Ayvalık Üretim ve Pazarlama Kooperatifi, kış mevsimine girerken hazırlıklarını sürdürüyor. Küçükköy'deki üretim mutfağında titizlikle hazırlanan renkli erişte, ekşi maya ekmek, zeytin reçeli ve kozalak pekmezi gibi birbirinden özel ürünler, Ayvalıklı kadınların marifetli ellerinden çıkıyor. Tamamen organik ve hijyenik bir ortamda üretilen bu lezzetler, Talatpaşa Caddesi’nde bulunan sebze hali girişindeki kooperatif mağazasında ve online platformda uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayvalık'ın doğal zenginliklerini en iyi şekilde değerlendiren kooperatif, yerel üretim ve el emeğiyle hazırlanan ürünleriyle dikkat çekiyor.

Ürünler güvenle tüketilebilir

Üretim ve Pazarlama Kooperatifi’nin Küçükköy'deki üretim mutfağında kış hazırlıkları yapan kadınları ziyaret eden Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, satışa sunulan tüm ürünlerin güvenle tüketilebileceğini söyledi. Ayvalıklı kadınlara da seslenen Başkan Ergin, “Siz de aile bütçenize katkı sunmak isterseniz üretim mutfağımız ile iletişime geçebilirsiniz” dedi.

(Damla Yeltekin)

Paylaş