Asya sinemalarının ardından Türkiye'de vizyona giriyor!

Korku ve gerilim türündeki Güneydoğu Asya yapımı "Kharab", 11 Ekim’de Türkiye'de sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

958

Korku ve gerilim türündeki "Kharab," 11 Ekim'de Türkiye'de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Güneydoğu Asya sinemasının son dönemdeki en büyük yapımlarından biri olan bu film, Türkiye’de büyük bir merakla bekleniyor. Yönetmenliğini Syamsul Yusof’un yaptığı ve başrollerinde Maya Karin ile Nasir Bilal Khan’ın yer aldığı "Kharab," vizyona girdiği ilk hafta Güneydoğu Asya’da milyonlarca izleyiciye ulaşarak sinema tarihine geçti.

Türkiye ve Azerbaycan lisansörü Büyük Galileo Film’in CEO’su Rotin Engin Tutuş’a göre, film 26 Eylül'de Azerbaycan'da ve 11 Ekim'de Türkiye'de vizyona girecek. Ayrıca, Büyük Galileo Film’in Azerbaycan pazarlama ve dağıtım sorumlusu Esmira Orucova, filmi izleyenlerin “kanını donduracak” ifadelerini kullandı.

"Kharab" uluslararası arenada da adından söz ettiren bir yapım olarak, korku ve gerilim severlere unutulmaz anlar yaşatmaya geliyor. Güneydoğu Asya’daki bu büyük başarının ardından, Türk sinemaseverlerin de filmi ilgiyle karşılaması bekleniyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş