Ankaragücü Başkanı Faruk Koca Adliyeye Sevk Edildi

Ankaragücü - Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler’e saldıran Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hastaneye kaldırıldı. Başkan Koca, hakem Meler’e yumruk attıktan sonra rahatsızlanmıştı. Hastanede tedavi gören Koca, taburcu edildi.

1348

Ankaragücü ile Rizespor arasında oynanan maçın bitiş düdüğüyle birlikte sahaya inen Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler’e saldırdı. Başkan Koca, hakem Meler’in yüzüne yumruk vurdu. Bu sırada Meler’e tekme atan iki kişi de gözaltına alındı. Saldırının ardından rahatsızlanan Faruk Koca, hastanenin ardından adliyeye sevk edildi.

Meler’e Tekme Atan İki Kişi de Gözaltına Alındı

Başkan Koca’nın yanı sıra, olay sırasında hakem Meler’e tekme atan iki kişi de gözaltına alındı. Bu kişilerin kimlikleri henüz açıklanmadı. Hakem Meler’e saldıran üç kişi, adliyeye sevk edildi.

Başkan Koca Hastaneye Kaldırıldı

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Rizespor ile oynanan maçın ardından hakem Halil Umut Meler’e yumruk attı. Saldırı sonrası rahatsızlanan Koca, hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edilen Koca, adliyeye götürüldü. Hakem Halil Umut Meler'e saldırı olayı ile ilgili Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın da aralarında bulunduğu toplam 6 kişi adliyeye sevk edildi.

(Haber Merkezi)

Paylaş