Alanyaspor-Fenerbahçe ilk 11'ler belli oldu

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Alanyaspor ile Fenerbahçe arasında liderlik yarışı için kritik bir maç oynanacak. İşte kritik mücadelenin ilk 11’leri.

1509

Alanyaspor Fenerbahçe Maçı: Liderlik İçin Kritik Mücadele

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Alanyaspor ile Fenerbahçe arasında liderlik yarışı için önemli bir maç oynanacak. İki takım da sahaya galibiyet için çıkacak. İlk 11'ler belli oldu. İşte maçla ilgili tüm detaylar…

Fenerbahçe’nin Galibiyet Serisi

Fenerbahçe, bu sezon oynadığı 11 resmi maçta da galip gelerek dikkat çekiyor. Sarı-lacivertliler, Süper Lig’de 4’te 4 yaparak 12 puanla ikinci sırada yer alıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise eleme turları ve play-off maçlarının ardından ilk grup maçında da rakiplerini mağlup ederek yoluna kayıpsız devam ediyor. Fenerbahçe, Alanyaspor karşısında da galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Alanyaspor’un Form Durumu

Alanyaspor ise Süper Lig’de 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Turuncu-yeşilliler, 7 puanla 9. sırada bulunuyor. Alanyaspor, son maçında deplasmanda Gaziantep FK’ya 3-1 yenildi. Alanyaspor, Fenerbahçe karşısında sahasında kazanarak hem moral bulmak hem de rakibine ilk yenilgisini tattırmak istiyor.

İki Takımın İlk 11’leri

Alanyaspor ile Fenerbahçe arasındaki mücadelede iki takımın da ilk 11’leri belli oldu. Alanyaspor’un teknik direktörü Bülent Korkmaz, son maça göre kadroda bir değişikliğe gitti. Sakatlığı bulunan Juanfran’ın yerine Yusuf Özdemir’i sahaya sürdü.

Fenerbahçe’nin teknik direktörü İsmail Kartal ise son maça göre kadroda iki değişikliğe gitti. Sakatlıkları bulunan Cengiz Ünder ve Bartuğ Elmaz’ın yerine Ferdi Kadıoğlu ve Osayi-Samuel’i oynattı.

İşte iki takımın ilk 11’leri:

Alanyaspor ilk 11

Yusuf, Augusto, Furkan, Aliti, Yusuf Özdemir, Richard, Janvier, Novais, Efecan, Eduardo, Cordova

Fenerbahçe ilk 11

Livakovic, Ferdi, Becao, Djiku, Osayi, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Dzeko

Paylaş