Ak Parti Heyeti ilçe ilçe ziyaretler gerçekleştirdi

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı ve beraberindekiler, Yaşlılar Günü sebebiyle ilçelerde yaşça büyük vatandaşlarla bir araya geldi.

1112

Yaşlılar Günü nedeniyle Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, Sosyal Politikalar Birim Başkanı Hicran Yıldırım, il ve ilçe kadın kolları üyeleri tarafından tüm ilçelerde bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi.

Yaşlı vatandaşlarla sohbet ettiler

Yaşlılar Günü kapsamında ilçe ilçe ziyaretler gerçekleştiren Ak Parti Heyeti, birim başkanları ve yönetim kadroları Çanakkale'nin her noktasında yer alırken büyüklerle bir araya gelerek, yaşlı vatandaşlarla sohbet etti. İstek ve taleplerine yönelik notlar alıp her zaman yanlarında olduklarını dile getirdiler.

Karadayı; "Kültür değerlerinin nesilden nesile aktarılmasında önemli role sahipler"

Ziyaretler ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı; "Yaşlılar Günü vesilesiyle büyüklerimizle bir araya gelerek onların kıymetli dualarını aldık. Kültür değerlerinin nesilden nesile aktarılması konusunda önemli role sahip olan değerli büyüklerimize hürmet etmek, insanlık ve yurttaşlık görevimizdir. Güler yüzleri ile yaptıkları ev sahipliği için kendilerine çok teşekkür ederiz. Dünya Yaşlılar Günü vesilesiyle tüm büyüklerimize sağlıklı günler diliyoruz" şeklinde konuştu.

Yıldırım; "Büyüklerimize sağlık ve esenlikler diliyoruz"

Ak Parti Sosyal Politikalar Birim Başkanı Hicran Yıldırım ise ziyaretlerin ardından düşüncelerini paylaşarak; "Ak Parti İl Başkanlığımız, Kadın Kolları Başkanlığımız, Mahalle Başkanlarımız İl ve İl Merkezimiz ve İlçelerimizde yaşamlarının büyük bir kısmını topluma ve ülkesine hizmet ederek geçirmiş olan değerli büyüklerimize ziyaretler gerçekleştirerek sohbet etme imkanı bulduk, hayır dualarını almak nasip oldu. Yaşlılar Günü'nde büyüklerimize sağlık ve esenlikler diliyoruz" dedi.

(Atilla Akın)

Paylaş