Acun Medya, BBC'nin Beğenilen Yarışması The 1% Club’ı Satın Aldı: TV8'de Yayınlanacak!

Acun Medya, popüler BBC programı "The 1% Club"ın lisansını alarak, önümüzdeki yıl TV8 üzerinden Türk izleyicilerle buluşturacak. The 1% Club yarışması ne zaman yayınlanacak? The 1% Club yarışmasının konusu ne? İşte detaylar…

1818

Türk televizyon endüstrisinin önde gelen isimlerinden Acun Ilıcalı, yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. BBC'nin geçtiğimiz yıl başlattığı ve birçok ülkede lisansladığı "The 1% Club" adlı yarışmanın formatını satın alarak, Türkiye versiyonunu TV8 kanalında yayınlayacak. Bu popüler yarışma, Fransa, Hollanda, İspanya, Almanya, Avustralya ve İsrail gibi birçok ülkede büyük ilgi gördü. Türk izleyicileri, "The 1% Club"ı 2024 yılında TV8 ekranlarında izleme fırsatına sahip olacak.

BBC ve Acun Medya temsilcileri, bu anlaşmadan duydukları memnuniyeti dile getirdi. BBC Studios adına konuşan Andre Renaud, "Türk izleyicilerle popüler eğlence formatlarını buluşturma konusundaki başarılı geçmişleriyle tanınan Acun Medya, formatımızı satın aldı. Acun Medya ile çalışmaktan ve Türk izleyicileri bu heyecan verici formata dahil etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz," dedi. Acun Medya CEO'su Ebru Atasav Tahrancı ise, "BBC Studios'un birçok ülkede büyük ilgi gören formatı olan 'The 1% Club'ı Türk izleyicilerle buluşturacağımız için çok mutluyuz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

The 1% Club yarışması ne zaman yayınlanacak?

Türkiye'de "The 1% Club" ne zaman yayınlanacağı henüz kesinleşmemiş olsa da çekimlerin birkaç ay içinde başlaması planlanıyor. Yarışmanın TV8 ekranlarına gelmesi ise 2024'ün ilk yarısına işaret ediyor. Konu hakkında net bir tarih açıklandığında, sizleri güncel bilgilerle haberdar edeceğiz.

The 1% Club yarışmasının konusu nedir?

"The 1% Club" yarışması, bir IQ testi formatında ve kesin bilgiler yerine mantık temelli sorular içeriyor. Yarışmada başlangıçta 100 yarışmacı bulunuyor ve toplamda 15 soru soruluyor. Bu sorular, zorluk seviyesi giderek artan bir yapıya sahip, ve yanlış cevaplar yarışmacıları eler. Türkiye versiyonunda "The 1% Club" formatının nasıl uyarlanacağı veya değişikliklere uğrayıp uğramayacağı hakkında henüz kesin bir bilgi bulunmuyor.

(Esra Güller)

Paylaş