28 Temmuz Pazar Günü burç yorumları!

Kendi mutsuzluk ve başarısızlıklarını sizin yaptıklarınızı değersizleştirerek düzeltmeye çalışanlar ile aranıza mesafe koyma isteği ile uyanacağınız bir gün olan 28 Temmuz 2024 Pazar günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

1060

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Ara verdiğiniz yoğun tempoyu bugünden sonra yeniden yakalayacaksınız. Belki henüz kendinizi ait hissedeceğiniz bir yer bulamamış olabilirsiniz ama unutmayın ki sizi gerçekten seven ve değer veren insanlar var. Onların yanında kişiliğinizin gerçek renklerini sergilemekten kaçınmayın.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Siz dünyaya sorun çözücü olarak gelmiş olabilirsiniz ama bu her sorunu sizin çözmeniz gerektiği anlamına gelmez. Tabii ki bu söz tüm Boğa burçlarını kapsamıyor ancak, yukarıdaki cümleyi okuyup da “Ama ben çözmezsem, kimse elini taşın altına koymuyor” diyenler ne demek istediğimi anladı.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Son zamanlarda kafanızı kurcalayan sorunların bir kısmını hallettiniz. Şimdi yeni sorunlar ve yeni mücadeleler ile başa çıkma zamanı. Onları da teker teker ele alın ancak boş vermişlik de yapmamaya özen gösterin.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Özgürleşme, büyüme demek yalnızca kendi isteklerimizi yapmak demek değil. Sorumlulukları da üstlenmek demek ayrıca. Tabii ki bazı sancıları olacak, insanları ikna etmekte zorlanacaksınız. Ancak verdiğiniz emeğin karşılığını da alacaksınız.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Bugün biraz burnunuzun dikine gitmek, kimseyi dinlememek arzusu duyuyorsunuz. Yakınlarınız sizi sevdikleri ve karakterinizi bildikleri için üzülmemeniz adına uyarılarda bulunma ihtiyacı duyuyor. Özellikle özel hayatınız ile ilgili uyarıları dikkate almanız sizin için hayırlı olacak gibi görünüyor.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

İş yaşamınızda hırsınız ve çalışkanlığınız ile ön planda olacağınız bir gün. Bu sırada sağlığınızı da ihmal etmemeye çalışın. Sevdiklerinize vakit ayıracağınız güzel bir akşam ile günü tamamlayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Sürpriz gelişmeler, dönüşümlere açık bir gün. Kendiniz ile ilgili yeni yeni fark etmeye başlayacağınız bazı özelliklerinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Çalışan ya da iş sahibi olan Teraziler için de güzel ortaklıklar ya da ortak çalışmalar söz konusu.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Planlı ve programlı hareket ederek, bugüne kadar emek verdiğiniz bazı projeleri hayata geçirmeye başlıyorsunuz. Bugün bu planları son bir kez daha gözden geçirmek, bazı eklemeler yapmak isteyebilirsiniz. Daha da ön plana geçeceğiniz bir gün.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Aile bireyleriniz ile ilgili kafa karıştırıcı bazı duyumlar alabilir, durumu sindirmekte zorlanabilirsiniz. Biraz daha çerçevenin dışında düşünerek aslında konuların sizin sandığınızdan daha basit olduğunu anlayacaksınız. Fiziksel olarak ise özellikle omurga sağlığına özen göstermeniz, ağırlık kaldırırken dikkatli olmanız gereken bir gün.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Geçmişte iş hayatında kullandığınız ve etkili olan bazı taktikleriniz, günümüzde işe yaramayabilir. Bu gerçeği ne kadar erken kabul eder ve gerekli değişiklikleri yaparsanız, ileride o kadar az sıkıntı ile karşılaşırsınız.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

İş yaşamınızda değişiklikler yapmak istiyor olabilirsiniz ancak buna hazır olduğunuzdan emin olmadan harekete geçmek, ancak ve ancak sizi sıkıntıya sokacaktır. Yavaş ama emin adımlar atmak pek sizin tarzınız olmasa da denemeye değer.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Sevdikleriniz ve/veya yakın aile bireyleriniz ile ilgilendiğiniz bir dönemi geride bıraktınız. Şimdi önümüzde kendi çekirdek aileniz için halletmeniz gereken işler kaldı. Onlar da yavaş yavaş hallolacaklar.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş