2 Şubat Vizyonda Hangi Filmler Var? 17 Çanakkale Burda’da Vizyondaki Filmler Listesi

Paribu Cineverse 17 Çanakkale Burda sinema salonunda 2 Şubat’ta vizyona girecek filmler arasında biyografi, komedi, korku, aile, macera ve dram türlerinde birçok seçenek bulunuyor. İşte vizyondaki filmler listesi ve seans bilgileri.

1361

Sinema tutkunları için Paribu Cineverse 17 Çanakkale Burda sinema salonu, 2 Şubat Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle dolu. İşte vizyondaki filmler listesi…

Argylle: Gizli Casus

Oyuncular: Samuel L. Jackson, Bryce Dallas Howard, Henry Cavill

Film Özeti

Bryce Dallas Howard, mutluluktan anladığı evde bilgisayarı ve kedisi Alfie ile bir gece geçirmek olan; çok satan casusluk romanları serisinin münzevi yazarı Elly Conway'i canlandırıyor. Ancak Elly'nin gizli ajan Argylle'ı ve onun küresel bir casus örgütünü çözme görevini konu alan kurgusal kitaplarındaki olaylar, gerçek hayattaki bir casus örgütünün gizli eylemlerini yansıtmaya başladığında, evdeki sessiz akşamlar geçmişte kalır. Kediye alerjisi olan casus Aiden'ın eşlik ettiği Elly, kitabındaki kurgusal dünya ile gerçek dünya arasındaki çizgi bulanıklaşmaya başladıkça katillerden bir adım önde olmak için dünyanın bir ucundan diğerine koşturur.

Efsane

Oyuncular: Cemile Canyurt, Cengiz Bozkurt, Ahmet Kural

Film Özeti

Çorum’da yaşayan Sadık ve ailesi binlerce yıllık aile geleneği olarak yoğurtçuluk yapmakta, yoğurtlarının lezzeti ve şifasıyla bilinmektedirler. Bu efsane yoğurdun sırrı ise ailenin en büyüğü olan Dede tarafından saklanmakta ve yoğurtları o yapmaktadır. Ancak bir yaz günü dedenin evinin çatısına kar yağması her şeyi değiştirecektir… Efsaneye göre sırra sahip olanın çatısına yaz günü kar yağarsa o sır başkasına aktarılmalı, aileden başka birine el verilmelidir. Eğer verilmezse, ailenin başına büyük felaketler gelecek ve helak olacaklardır. Bir an önce el verilmesi için Yoğurtçuoğlu ailesinin tüm fertleri bir araya gelmelidir. Buna Sadık’ın İstanbul’da yaşayan ve ailesiyle görüşmeyen ikiz kardeşi Özgür’de dahildir. İkiz kardeşler Sadık ve Özgür binlerce yıldır nesilden nesile aktarılan efsane yoğurdun sırrını Dede’lerinden alabilmek için amansız bir mücadeleye girişeceklerdir.

Sadık Ahmet

Oyuncular: Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Turgay Aydın

Film Özeti

Film, Batı Trakya Türklerinin yaşadığı zulme karşı mücadele veren doktor Sadık Ahmet'in hayatını anlatıyor.

Hannas 2

Oyuncular: Sibel Ecenur Öztürk, Oğuz Ali Şenol, Tayfun Sav

Film Özeti

Film, ailelerinin ilişkilerine onay vermemesi sonrası birlikte şehir dışına kaçan ve bir tanıdıklarının evinde kalan Ali ve Jale'nin, burada başlarından geçen paranormal olayları konu ediniyor.

Aşk Mevsimi

Oyuncular: Cem Yiğit Üzümoğlu, Fırat Tanış, Dilan Çiçek Deniz

Film Özeti

Şirin ve Ali Yaman’ın genç yaşlarda Bozcaada’da başlayan macerası yıllar ilerledikçe içinden çıkılmaz bir hal alır. İkisinin de farklı anlarda hissettiği aşk mevsimleri bir türlü aynı anda gerçekleşmez.

Cem Karaca'nın Gözyaşları

Oyuncular: Fikret Kuşkan, İsmail Hacıoğlu, Yasemin Yalçın

Film Özeti

Film, gerek müzik kariyeri gerek hayatıyla ilham veren isimlerden olan Cem Karaca'nın yaşamını konu ediniyor.

Lohusa

Oyuncular: Gupse Özay, Onur Gürçay, Hazal Türesan

Film Özeti

Lohusa, bir anne ve babanın, doğumdan sonra yaşadıkları ilk 40 gün ve bu süre içinde başlarına gelen komik olayları anlatıyor.

Kardeş Takımı

Oyuncular: Çağan Efe Ak, Fırat Albayram, Ceyda Kasabalı

Film Özeti

Sıradan bir okul sabahına uyandığını zanneden 4 kardeş Deniz, Derya, Ali ve Yaz; anne babalarının aslında birer gizli ajan olduklarını öğrenirler. Anne babaları, olağanüstü teknolojilerin korunduğu TeknoStar için çalışmaktadırlar ancak bu teknolojileri ele geçirmek isteyen kötü güçler tarafından kaçırılmışlardır. TeknoStar, Dünya’nın geleceğine yön veren yüzlerce teknolojik icat ve yazılımın saklandığı önemli bir merkezdir. Evlerindeki gizli bir bölmede saklanan süper bilgisayar TA-OZ 4000 nam-ı diğer TAKOZ’un da yardımlarıyla hem anne ve babalarını hem de Dünya’nın geleceğini kurtarmak için maceraya atılan 4 kardeş; bu zorlu yolculukta gerçek bir Kardeş Takımı’na dönüşeceklerdir.

Kolpaçino 4 4'lük

Oyuncular: Serkan Şengül, Aydemir Akbaş, Şafak Sezer

Film Özeti

Özgür ve Sabri aralarındaki husumete son verebilmek ve hesaplaşabilmek için bir mekanda toplanırlar. Tayfun nişanlanmadan son bir kumar gecesi organize eder . Özgür’ü de bu özel gecede kendisine eşlik etmesi için davet eder. Vural ve adamlarının mekâna gelmesi işleri değiştirecektir.

3391 Kilometre

Oyuncular: Ahmet Haktan Zavlak, Derya Pınar Ak, Cavit Çetin Güner

Film Özeti

Beyza Alkoç'un aynı isimli kitabından uyarlanan film, bir uzak mesafe aşkının hikâyesini anlatıyor. İzmir, 18 yaşında; ismini aldığı güzide şehrimiz İzmir’de yaşayan bir genç... Bir gece aldığı bir mesajla hayatına Ege girer ve her şey bir anda değişir.

Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör

Film Özeti

Uzaya çıkan en genç insan olan Hayri, oldukça meşhur olmuş; üstün zekâlı öğrencilerin alındığı bir bilim teknik okuluna kabul edilmiştir. Artık mahallede çok az vakit geçiriyor, vaktinin çoğunu kendi tabiri ile “Yüz Yılın İcadı” olan dev robot Hayrimatör’e harcıyordur. Hayri, bir mühendislik harikası olarak tasarladığı halde Hayrimatör’ü çalıştıracak güç kaynağını bir türlü elde edememiştir. Hayri, uzaylı kahramanımız Zobi’nin desteğiyle Hayrimatör'ü çalıştırmayı başarır; ancak kötüler icadın peşine düşer.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş