Yenice’de eğitim öğretim yılı sene sonu seminer dönemi başladı

Yenice’de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Seminer Dönemi okul ziyaretleri yapıldı.

904

28 Haziran’a kadar devam edecek Yıl Sonu Seminer Döneminde Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baykal ve Şube Müdürü Murat Çınar, ilçe merkezinde bulunan Atatürk İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu ve Yeşilyurt Ortaokulu'nda seminer çalışmaları sırasında ziyarette bulundu. Sohbet eşliğinde öğretmenlerden görüş ve önerileri de alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Baykal, tüm öğretmenlere seminer döneminde başarılar diledi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in öğretmenlere seslenişi ile başlayan seminer döneminde öğretmenler okullarda belirli konular hakkında çalışmalar yaparak raporlar hazırlayacaklar. Böylelikle hem bir yılının hem de öğretmenlerin kendi kendilerinin değerlendirmesine olanak tanıyan bir haftalık süreç devam edecek. Konuyla ilgili olarak Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü internet sitesinde yapılan açıklamada; "Bir yıl boyunca gösterdikleri gayret, öğrencilerine öğrettikleri bilgiler ve kazandırdıkları değerler için öğretmenlerimize, sene boyunca okullarda eğitim ve öğretimle alakalı her türlü durumda gerekli tedbirleri alan, olanakları hazırlayan okul yöneticilerimize ve okulların daha güzel ortamlar olması ve öğrencilerimizin faydasına olacak katkılarını okullardan esirgemeyen velilerimize teşekkür ederiz" denildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş