Yargı dizisinde Metin Amir öldü mü? Hüseyin Avni Danyal diziden neden ayrıldı?

Yargı dizisinde şok bir ayrılık! Metin Amir karakteriyle izleyicilerin sevgisini kazanan Hüseyin Avni Danyal, diziden ayrıldı. Peki, Metin Amir nasıl öldü? Hüseyin Avni Danyal’ın diziden ayrılma sebebi ne? İşte merak edilenler…

4336

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’da büyük bir sürpriz yaşandı. Dizinin başrol oyuncularından biri olan Hüseyin Avni Danyal, diziden ayrıldı. Peki, Yargı dizisinde Metin Amir öldü mü? Hüseyin Avni Danyal diziden neden ayrıldı? İşte detaylar…

Yargı dizisinde Metin Amir öldü mü?

Yargı dizisinin 78. bölümünde Metin Amir için cenaze töreni düzenlendi. Metin Amir, operasyonda Kadir’i yakalamaya çalışırken silahla vuruldu ve hayatını kaybetti. Metin Amir’in ölümü, dizinin hayranlarını üzüntüye boğdu. Metin Amir, dizide Ilgaz’ın babası ve emniyette cinayet büro amiriydi. Dürüst, cesur ve adaletli bir polis olarak tanınıyordu.

Hüseyin Avni Danyal diziden neden ayrıldı?

Yargı dizisinde Metin Amir karakterine hayat veren Hüseyin Avni Danyal, diziden ayrıldı. Usta oyuncu, dizide şehit olan Metin Amir ile veda etti. Hüseyin Avni Danyal’ın diziden ayrılma nedeni ise henüz bilinmiyor. Bazı kaynaklara göre, oyuncunun başka bir projeye dahil olacağı söyleniyor. Bazı kaynaklara göre ise, oyuncunun dizinin senaryosundan memnun olmadığı iddia ediliyor. Hüseyin Avni Danyal’ın diziden ayrılmasıyla ilgili resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

Hüseyin Avni Danyal kimdir?

Hüseyin Avni Danyal, 59 yaşında bir oyuncudur. 1985 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro-Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. Bir süre Ankara Devlet Tiyatrosu’nda görev aldı. 1988-94 yılları arasında Bursa Devlet Tiyatrosu’nda görev aldı. 2001 yılında Sanat Kurumu En İyi Erkek Oyuncu Ödülünü aldı. Birçok dizi ve filmde rol alan Hüseyin Avni Danyal, son olarak Yargı dizisinde Metin Amir karakterini canlandırdı. Oyuncunun diğer rol aldığı diziler arasında Arka Sokaklar, Kurtlar Vadisi, Ezel, Muhteşem Yüzyıl, Karadayı, Diriliş Ertuğrul, Çukur, Kuruluş Osman gibi yapımlar bulunuyor. Oyuncunun evli ve iki çocuk babası olduğu biliniyor.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş