Vali İlhami Aktaş Bozcaada’da

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş Türkiye’nin en gözde tatil lokasyonlarından olan Bozcaada’yı ziyaret ederek, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

861

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Bozcaada'yı ziyaret ederek bir dizi inceleme ve değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretleri kapsamında adadaki birçok kurum ve kuruluşu ziyaret eden Vali Aktaş, yetkililerden bilgi aldı ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Bozcaada Sahil Güvenlik Komutanlığını ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, TCSG-908 Bot Komutanı Asb. Kd. Üçvş Mustafa Gülmez ve TCSG-16 Bot Komutanı Asb. Kd. Üçvş. Hüseyin Kepekli ile bir süre görüşerek Sahil Güvenlik Komutanlığının çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Bozcaada Sahil Güvenlik Komutanlığını ziyaretinin ardından Vali İlhami Aktaş, Bozcaada Belediyesini ziyaret etti. Bozcaada Belediye Başkanı Yahya Göztepe ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, Bozcaada Belediyesi’nin yürüttüğü projeler ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Yapılan görüşmenin ardından Vali İlhami Aktaş, Bozcaada Belediye Başkanı Yahya Göztepe’ye hayırlı olsun temennisinde bulundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

Bozcaada ziyaretleri kapsamında Vali İlhami Aktaş, İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek İlçe Emniyet Amiri V. Komiser Bahattin Pesen ile bir süre görüşerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Vali Aktaş, İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memurlarına çalışmalarında kolaylıklar diledi. Emniyet ziyaretinin ardından adadaki pazar yerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen ve bir süre sohbet eden Vali Aktaş, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Pazarcı esnaflarını tezgâhlarının başında ziyaret eden Vali Aktaş, hayırlı işler dileyerek; bereketli, bol kazanç temennisinde bulundu.

Bozcaada Kalesini de ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, kale hakkında yetkililerden bilgi aldı. Ardından İstiklal İlkokulu ve İstiklal Ortaokulunu ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, İstiklal İlkokulu müdürü Nurdan Çakır ile bir süre görüşerek eğitim öğretim çalışmaları ve okulun genel durumu hakkında bilgi aldı.

İstiklal Ortaokulunun dersliklerini gezerek öğrencilerle yakından ilgilenen Vali İlhami Aktaş, öğrencilere derslerine iyi çalışmaları yönünde tavsiyelerde bulundu. Öğretmenlerle de bir süre görüşen Vali İlhami Aktaş, öğretmenlere çalışmalarında kolaylıklar diledi. Bozcaada ziyaretleri kapsamında İlçe Müftülüğünü ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, İlçe Müftü V. Muhammet Zait Aydın tarafından karşılandı. İlçe Müftü V. Muhammet Zait Aydın ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, İlçe Müftülüğünün çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali İlhami Aktaş, İlçe Müftü V. Muhammet Zait Aydın ve müftülük personeline çalışmalarında başarılar diledi. İlçe ziyareti kapsamında Bozcaada Kaymakamlığını ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Bozcaada Kaymakamı Mehmet Halit Haydaroğlu tarafından karşılandı. Bozcaada Kaymakamı Mehmet Halit Haydaroğlu ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, ilçenin genel durumu ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında Bozcaada Kaymakamı Mehmet Halit Haydaroğlu’ndan brifing aldı.

Vali İlhami Aktaş, Bozcaada Kaymakamı Mehmet Halit haydaroğlu'na hayırlı olsun temennisinde bulundu ve çalışmalarında başarılar diledi. Vali Aktaş, daha sonra kaymakamlık hizmet birimlerini inceleyerek kaymakamlık personeline çalışmalarında başarılar diledi. Ardından İlçe Jandarma Komutanlığına geçen Vali İlhami Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Ayhan Karadağ ile görüşerek sohbet edip yapılan çalışmalar ve faaliyetlerle ilgili bilgi aldı. Aktaş, İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma personeline çalışmalarında kolaylıklar diledi. İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretinin ardından Vali İlhami Aktaş, 5. Komando Tabur Komutanlığını ziyaret etti. 5. Komando Tabur Komutan V. Piyade Üsteğmen Sefa Vatandaş tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, 5. Komando Tabur Komutanlığı’nın ziyaretçi şeref defterini imzaladı. 5. Komando Tabur Komutan V. Piyade Üsteğmen Sefa Vatandaş’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali İlhami AKTAŞ, 5. Komando Tabur Komutan V. Piyade Üsteğmen Sefa Vatandaş’a ve personeline görevlerinizde başarılar diledi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş