Ümran Seyhan Kimdir? Serenay Sarıkaya’nın Annesi Ümran Seyhan’ın Yaşamı, Mesleği ve Aşk İddiaları

Ümran Seyhan, yaşam koçluğu yapan ve yıllara meydan okuyan bir kadın. Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda bir erkekle yürüyüş yaparken görüntülendi. Bu erkeğin Cansu Tosun’un evli babası Kenan Tosun olduğu iddia edildi. Ümran Seyhan ile ilgili detaylar haberimizde.

11300

Ümran Seyhan, son günlerde gündemden düşmeyen isimlerden biri oldu. Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan, oyuncu Cansu Tosun’un evli babası Kenan Tosun ile birlikte görüntülendiği iddiasıyla magazin basınının ilgi odağı haline geldi. Peki, Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor ve aşk iddiaları doğru mu? İşte Ümran Seyhan hakkında merak edilenler.

Serenay Sarıkaya, Türkiye’nin en güzel ve başarılı oyuncularından biri. Medcezir, Fi, Çarpışma gibi dizilerde rol alan ve son olarak Netflix’in 50M2 dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Serenay Sarıkaya, hayranlarının gözdesi. Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan ise kızının en büyük destekçisi. Serenay Sarıkaya henüz 6 yaşındayken Serenay’ın babası Mustafa Sarıkaya’dan boşanarak hayatını Antalya’da devam ettiren Ümran Seyhan, kızının oyunculuk hayalini destekledi ve onunla birlikte İstanbul’a taşındı. Serenay Ümran Seyhan, kızının her zaman yanında oldu ve onunla gurur duyduğunu dile getirdi.

Ümran Seyhan Kimdir?

Ümran Seyhan’ın yaşam koçluğu yaptığı biliniyor. Ümran Seyhan, sosyal medyada Umay Seyhan ismiyle tanınıyor. Instagram hesabından sık sık paylaşımlar yapan Ümran Seyhan, yaşam koçluğu hakkında ipuçları veriyor ve takipçilerine motivasyon sağlıyor. Ümran Seyhan, aynı zamanda yıllara meydan okuyan bir güzelliğe sahip. Kızı Serenay Sarıkaya ile çektiği fotoğraflarda kardeş gibi görünen Ümran Seyhan, genç ve fit görünümüyle dikkat çekiyor.

Aşk İddiaları

Ümran Seyhan, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda bir erkekle yürüyüş yaparken görüntülendi. Ümran Seyhan’ın samimi bir şekilde yürüyüş yaptığı erkeğin kimliği ise merak konusu oldu. Ümran Seyhan’ın görüntülendiği kişinin oyuncu Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun olduğu iddia edildi. Almanya’nın Nürnberg şehrinde yaşayan Kenan Tosun’un evli olduğu ve eşiyle sorunlar yaşadığı ileri sürüldü. Serenay Sarıkaya ve Cansu Tosun’un komşu olduğu da söylentiler arasında yer aldı. Ümran Seyhan ve Kenan Tosun’un aşk yaşadığı iddiası ise henüz doğrulanmadı.

Paylaş