Türkiye Sinemalarında Bu Hafta En Çok İzlenen Filmler Belli Oldu!

Geçtiğimiz hafta sinemaseverler hangi filmleri tercih etti? Gişe sonuçları merakla beklenirken, beklenen an geldi! Haftanın en çok izlenen filmleri belli oldu. İşte sinemaseverlerin en çok ilgi gösterdiği yapımlar ve merak edilen detaylar...

992

Geçtiğimiz hafta sonu sinemalarda en çok tercih edilen filmler belli oldu. Süper kahramanların efsane ikilisi Deadpool ve Wolverine, 87 bin 345 seyirciyle gişeyi salladı. Peki, bu ikilinin macerası neden bu kadar ilgi görüyor?

"Deadpool & Wolverine" Gişeyi Salladı!

Geçtiğimiz hafta sonu sinemaseverlerin en çok tercih ettiği film, şüphesiz "Deadpool & Wolverine" oldu. 87 bin 345 kişiyi salonlara çeken film, üçüncü haftasında da gişe liderliğini korudu. Deadpool'un, dünyayı tehdit eden bir düşmana karşı Wolverine'i ikna edip birlikte savaşma mücadelesi, izleyicileri ekrana kilitledi.

Animasyon Severler İçin "Kaptan Pengu ve Arkadaşları 4"

Çocukların ve ailelerin gözdesi olan "Kaptan Pengu ve Arkadaşları 4: Buzuldaki Sır", 61 bin 203 kişi tarafından izlendi. Ali Karaçam yönetmenliğindeki film, eğlenceli maceralarıyla dikkat çekiyor.

"Ters Yüz 2" ve "Çılgın Hırsız 4" de Popülerliğini Koruyor

Pixar'ın sevilen karakterleri Riley ve ailesi, "Ters Yüz 2" ile tekrar beyazperdede. Film, 37 bin 670 kişi tarafından izlendi. Öte yandan, Gru ve Minyonların yeni maceralarını anlatan "Çılgın Hırsız 4" de 31 bin 283 kişi tarafından tercih edildi.

Video Oyunundan Sinemaya: "Borderlands"

Popüler video oyunu "Borderlands", sinemaseverlerle buluştu. Kurgusal Pandora gezegeninde geçen macera dolu hikayesiyle dikkat çeken film, 11 bin 206 kişi tarafından izlendi.

(ATİLLA AKIN)
Paylaş