Ters Yüz 2 Zirvede! Türkiye'de 22-23 Haziran Hafta Sonu En Çok İzlenen Filmler

Ters Yüz 2 zirvede! İlk haftasında izlenme rekoru kıran film, Türkiye'de en çok izlenen filmler listesinde zirveyi bırakmadı.

1788

Haftanın sonu geldi ve sinemaseverler yine salonları doldurdu! 22-23 Haziran tarihleri arasında Türkiye'de en çok izlenen filmler hangileri oldu? Merak edenler için bu sorunun cevabını ve merak edilen diğer detayları bu yazımızda sizler için derledik.

Geçtiğimiz hafta sonu da sinema salonları oldukça hareketliydi. 22-23 Haziran tarihleri arasında vizyona giren yeni filmler ve halihazırda gösterimde olan filmler izleyicilerle buluşmaya devam etti. Peki, bu hafta sonu en çok hangi filmler izlendi? İşte merak edilen o soruya cevap ve merak edilen diğer detaylar...

1. Ters Yüz 2 Box Office'i Sallıyor!

Disney Pixar'ın sevilen animasyon filmi Ters Yüz 2, ilk haftasında izlenme rekoru kırarak zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. 22-23 Haziran hafta sonu 603.949 seyirciyle Ters Yüz 2, tüm zamanlar Haziran ayı ilk hafta seyirci rekorunu da kırdı.

2. Siccin 7 Korku Severleri Cezbetmeye Devam Ediyor

Korku filmi severlerin gözdesi Siccin 7, bu hafta sonu da izleyicilerle buluşmaya devam etti. 219.531 seyirciyle Siccin 7, en çok izlenen filmler listesinde ikinci sırayı aldı.

3. Garfield ve Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık da Salonlarda

Garfield çizgi romanından uyarlanan Garfield filmi ve Maymunlar Cehennemi serisinin son filmi Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık da bu hafta sonu izleyicilerle buluşan filmler arasındaydı. Garfield 38.107, Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık ise 26.124 seyirciyle izlendi.

4. Diğer Filmler

Ters Yüz 2, Siccin 7, Garfield ve Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık dışında bu hafta sonu vizyonda olan diğer filmlerden Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç 22.603 seyirciyle 5. sırada yer aldı.

Merak Edilen Sorular:

Haftanın en çok izlenen filmi hangisi?

Haftanın en çok izlenen filmi 603.949 seyirciyle Ters Yüz 2 oldu.

Siccin 7 kaç kişi izledi?

Siccin 7 bu hafta sonu 219.531 seyirci tarafından izlendi.

Garfield filmi kaç kişi izledi?

Garfield filmi 38.107 seyirci tarafından izlendi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş